Partner login

Høyteknologi på arbeidsplassen

Snickers Workwear - Norge

Snickers Workwear sitt test crew er vår ultimate inspirasjonskilde. De utfordrer oss hver dag slik at vi konstant må pushe våre kreative og teknologiske grenser når det kommer til utviklingen av arbeidstøy.

 

37.5®

I materialer med 37.5 teknologi er permanente aktive partikler integrert i fibrene for å fange opp og frigjøre fuktighet. Disse partiklene øker overflaten på fibrene med 800% og fjerner fuktighet ulikt noe annen teknologi.

37,5 illustration

Ved å aktivt respondere til kroppsvarme bruker partiklene infrarød energi fra kroppen for å akselerere bevegelsen på fuktigheten og fremskynde omdannelsen fra væske til damp, som øker tørkehastigheten ytterligere. Desto varmere brukeren blir, desto sterkere blir drivkraften som fjerner fuktighet - og desto mer komfortabelt bli materialet. 37.5® er et varemerke Cocona, Inc.

Se vårt arbeidstøy med 37.5® teknologi

AIS

Et lett og mykt materiale i microfleece. Det ideelle mellomlaget som passer alle utendørsaktiviteter på grunn av sin isolerende egenskap og effektive fukttransportering.

APS

En tre-lagskonstruksjon utviklet for å holde vind, vann og skitt på utsiden samtidig som plagget puster godt.

AVS

Puster samtidig som det holder deg tørr - transporterer svette og fuktighet bort fra huden.

Coolmax®

Coolmax® er designet for å lede fuktighet bort fra kroppen og tørke materialet hurtigere slik at kroppen føles kjølig og tørr. Coolmax® fibrene er spesialproduserte polyesterfibre med et større overflateareal.

Fibrene fører fuktigheten bort fra huden og ut til materialets ytre lag hvor den raskt spres og fordamper. Coolmax® materialets funksjon er innebygd i selve fiberstrukturen og holder derfor vask etter vask. Coolmax® er et varemerke som tilhører INVISTA Inc.

Se våre produkter med Coolmax® materiale

CORDURA®

Et utrolig robust og slitesterkt materiale som brukes til å forsterke deler som utsettes for ekstra slitasje, slik som lommer, knær og ermer. Materialet er også vann- og smussavvisende, lett og bevarer formen.

CORDURA® er et høyteknologisk materiale produsert i luftige polyamidfibre som oppfyller alle krav til styrke og holdbarhet. CORDURA® er et varemerke som tilhører INVISTA Inc.

Se produkter med CORDURA® materiale

D3O®

D3O® er et intelligent materiale med støtabsorbering og beskyttelse mot kraftpåvirkninger. Det enestående polymerkompositmateriale inneholder et kjemisk fremstilt materiale som utvider seg og fungerer som energiabsorberende. Materialets molekyler flyter fritt rundt under normale betingelser, med ved slag låser de seg fast til hverandre for å absorbere og fordele energien, før de vender tilbake til deres fleksible tilstand.

Denne unike egenskapen betyr bedre beskyttelse og samtidig et allsidig og fleksibelt materiale som kan bruke til en rekke produkter som beskytter mot støt eller slag. NB! D3O® blir ikke ”hardt”.

Snickers Workwear bruker ulike D3O® materialkvaliteter som er spesielt tilpasset et bredt temperaturområde og sikrer optimal polstring, langvarig komfort og overlegen beskyttelse mot støt og slag på viktige områder.

Se våre produkter med D3O® materiale

dri release®

drirelease® sørger for at kroppen forblir kjølig, tørr og frisk. drirelease® leder fuktighet bort ved å føre damp bort fra huden og presse den til materialets ytterlag, hvor den raskere fordamper.

GORE-TEX®

Tekniske plagg med GORE-TEX® er ekstremt slitesterkt og vanntett slik at du holder deg tørr og komfortabel hele dagen. GORE-TEX® membranen har over 1,4 milliarder porer pr. kvadratcentimeter. Porene er 20 000 ganger mindre enn vanndråper, men 700 ganger større enn fuktmolekyler. Dette forhindrer at vann tranger inn, men gjør at kroppens naturlige fuktighet slipper ut.

En spesiell GORE-SEAM®-tape sikrer at alle sømmer er 100% vanntette. GORE-TEX® er et varemerke som tilhører W.L Gore & Associates, Inc.

Se våre produkter med GORE-TEX®

Hipora®

Hipora® er en vanntett og pustende membran som brukes i hansker. Den holder hendene tørre og sikre slik at hanskene føles behagelige. Hipora® er et varemerke som tilhører Kolon Industries.

OEKO-TEX®

OEKO-TEX®-merket viser at varen er testet og godkjent og er et symbol på hudvennlig produkt. Den internasjonale OEKO-TEX®-foreningen er et uavhengig testinstitutt som tester tekstilprodukter for skadelige stoffer iht sertifiseringsorningen OEKO-TEX® standard 100.

Poron® XRD®

Poron® XRD® Extreme Impact Protection. Lett og fleksibelt støtabsorberende materiale. Støtkraften spres og fordeles over et større område slik at brukeren utsettes for mindre påkjenning. Poron® XRD® er et varemerke som tilhører Rogers Corporation.

Thinsulate™

Thinsulate™ isolering har stor isoleringsegenskap i forhold til vekten. De tynne fibrene som Thinsulate™ isolering består av fungerer ved å holde på luftmolekylene. Desto mer luft materialet holder på, desto bedre isolerer det for kald luft utenfra.

Thinsulate™ er et pustende materiale som kan motstå fukt og tåler maskinvask. Thinsulate™ er et varemerke som tilhører 3M™.

WINDSTOPPER®

WINDSTOPPER® kombinerer full vindbeskyttelse med maksimal pusting slik at du alltid føler deg varm og komfortabel. De vindtette egenskapene beskytter kroppsvarmen mot avkjøling fra vind og vær.

De effektive pustende egenskapene forebygger oppbygging av for mye varme og vette ved å fuktigheten slippe ut. En holdbar vannavvisende overflatebehandling gir ekstra beskyttelse mot vind og vær. WINDSTOPPER® er et varemerke som tilhører W.L Gore & Associates, Inc. .

Se våre produkter med WINDSTOPPER® materiale

Spør oss