Partner login

Vis FREM logoen din

Snickers Workwear - Norge

profilingFirmaprofilering lønner seg så sant det gjøres riktig. Det er et kvalitetsstempel som sier mye om deg og din bedrift. Profilering hjelper din bedrift til å skille seg fra andre og til å bli anerkjent for de rette grunnene.

Med Snickers Workwear vet du at du har med eksperter å gjøre – at du får et komplett utvalg av verdiskapende tjenester og produkter. De riktige fargene, kundetilpasset broderi og personforpakning per ansatt, for å nevne noe.

Ta kontakt med oss i dag for å få mer inspirerende informasjon.

Kvalitet i hvert sting.

Med vårt broderi får du kvalitet i hvert sting, men husk at ord eller symboler som er mindre enn 5 mm kan være vanskelige å lese.


Profilering

Vi er kjent for våre kvalitetsbroderier. Du gir arbeidstøyet en imageboost som utmerker seg på alle de riktige måtene – i lang tid fremover.

Profilering
Vi i Snickers Workwear bruker kun tråd av høy kvalitet for å sikre at firmalogoen din vises lenge.

Fleece profilering.

For fleece med firmaprofilering er broderi det naturlige valget.

Dekaltrykk.

Profilering

Med vår avanserte varmetrykkteknikk får du kvalitetsresultater som skiller seg ut, og det i de størrelsene og fargene du ønsker.

T-skjorte profilering.

Varmetrykk er det beste valget når du skal profilere ditt firmas T-skjorter. Regn med høy kvalitet i alle størrelser og farger.

A.P.S. og GORE -TEX® profilering.

Når du skal profilere dine vanntette plagg, bør dette gjøres med varmetrykk. Hvis du foretrekker broderi, taper vi baksiden av broderiet for å sikre at plagget beholder sine vanntette egenskaper.

Refleksdetaljer.

Vi kan sy på flere refleksstriper på arbeidsbuksene og -jakkene dine. En rimelig løsning for bedre beskyttelse.

High-Vis profilering.

Å profilere High-Vis-plagg er litt spesielt. For store logoer kan skade plaggets klassifisering. Kontakt oss for å få informasjon om hvordan du kan få optimal og sikker firmaprofilering.

Personforpakning.

ProfileringNår du bestiller flere plagg for dine ansatte har vi den perfekte servicen for deg: personforpakning. Det betyr at alle får sine plagg i en egen forpakning merket med deres navn.

Dette forenkler intern distribusjon når dere får varer fra oss, og sikrer at alle får riktig plagg og størrelse. Enkelt og greit.

Profilering

Hvis du ønsker det ultimate innen firmaprofilering, kan du ta en prat med våre eksperter. De vet hva som fungerer best og kan foreslå en rimelig løsning designet for deg og din bedrift.

Spør oss