Snickers Workwear tilbyr arbeidsbukser designer for å gi optimal bevegelsesfrihet og har ubegrenset funksjonalitet. Jobber du under ekstremt tøffe forhold har vi arbeidsbukser med ekstra forsterkninger der du trenger det. Husk å beskytt knærne dine med kneputer!

XTR A.P.S. vanntett vinterjakke, XTR Håndverksbukse med hylsterlommer Canvas+.XTR – De ultimate arbeidsbuksene.

For ekstrem ytelse på jobben kan du bruke våre nye XTR Håndverksbukser Canvas+. Den har avansert, kompromissløs design, Cordura® 1000-forsterkninger, overlegen knebeskyttelse, patentert knivfeste og alt du trenger av innebygd funksjonalitet.

Optimal bevegelsesfrihet.

3-serien vår har avansert snitt med Twisted Leg™-design som gir deg enestående bevegelsesfrihet.

Ubegrenset funksjonalitet.

Borrelåsfester til verktøy, frontlommer, hylsterlommer, store buksebenlommer med rom til mobilen og tommestokklomme med utvendig rom sikrer at du har alt du trenger innen rekkevidde.

Lang, pirat eller shorts?

Snickers Workwears avanserte 3-serie fås til alle våre arbeidsbukser. Det gir deg alt du trenger av innebygd funksjonalitet, hele året.

Sertifisert knebeskyttelse.

Å arbeide på knærne kan være slitsomt.Derfor gir våre arbeidsbukser og knebeskyttere med det patenterte Knee-Guard™ posisjoneringssystemet den mest avanserte og sertifiserte knebeskyttelsen på markedet. På den måten kan du beskytte deg i dag, og spare knærne dine i morgen.

Slitesterke doble sømmer.

De fleste Snickers Workwear-bukser har doble lockstitch-sømmer, som er mye sterkere enn de triple kjedesømmene som vanligvis brukes. Toppsømmen med dobbeltnål har to over- og undertråder, noe som gir en ekstremt sterk søm som ikke kan gå opp. Den triple kjedesømmen bruker imidlertid bare tre overtråder og ingen undertråd – noe som resulterer i en svakere søm som enkelt kan gå opp.

Spør oss