Partner login

Arbeidsklær designet for kvinner

Snickers Workwear - Norge

Arbeidsklær designet for kvinner! Snickers Workwears arbeidstøy for kvinner handler om dette: Funksjonalitet uten kompromiss, arbeidskomfort, god passform og beskyttelse, spesialutformet for kvinner.

Bruk arbeidsbuksene våre designet for kvinner som eksempel. De har et lavt kvinnelig snitt, Twisted Leg™-design og Snickers Gusset™ (ekstra stoff) i skrittet for å sikre moderne kvinnelig passform og maksimal bevegelsesfrihet.

Bevegelsesfrihet.

Snickers Workwears sortiment for kvinner har avansert design for kvinnelig passform og enestående bevegelsesfrihet.

Lavt livKvinnelig passform.

Alle plaggene i sortimentet er sydd for kvinner. For eksempel har våre avanserte arbeidsbukser lavt liv og perfekt passform for kvinner.

Funksjonalitet på jobben.

Designet for kvinner – uten å gå på akkord med funksjonene. Borrelåsfester til verktøy, lommer foran, hylsterlommer og lommer til tommestokk og mobilen sikrer at du har alt du trenger innen rekkevidde.

Sertifisert knebeskyttelse.

Å arbeide på knærne kan være slitsomt. Derfor gir våre arbeidsbukser og knebeskyttere med det patenterte KneeGuard™ posisjoneringssystemet den mest avanserte og sertifiserte knebeskyttelsen på markedet. På den måten kan du beskytte deg i dag, og spare knærne dine i morgen.

Lavt liv.

Vår avanserte 3-serie arbeidsbukser for kvinner har lavt liv og perfekt passform for den kvinnelige formen.

Se vårt arbeidstøy designet for kvinner

Arbeidsklær til kvinner

Spør oss