Partner login

Arbeidstøy testet på alvor

Snickers Workwear - Norge

Topp moderne arbeidstøy krever topp moderne testing

"Snickers Workwear test team er vår største inspirasjonskilde. De utfordrer oss hver dag. Dette gjør at vi kontinuerlig flytter grenser for kreativitet og teknologi for å utvikle banebrytende arbeidstøy."

Imagecaption=Henry Lundberg | Manager Product Management Snickers WorkwearTesting er viktig og ingenting slår virkeligheten. Vi samarbeider naturligvis tett med de beste testlaboratoriene og instituttene i Europa for å sikre at ditt arbeidstøy oppfyller våre forventninger.

For oss utføres den ultimate testen av vårt test-team. Krevende og hardt arbeidende mennesker som virkelig tester våre prototypeplagg og nye design. De evaluerer alt fra funksjonalitet, komfort og beskyttelse, til kvalitet og slitestyrke. De gjør det på den eneste måten som virkelig teller: På jobb, av og til i flere måneder, og i alle typer klima og vær.

I alt fra den arktiske vinteren i Skandinavia til heten i Sør-Europa. Hvis designen må endres, gir de oss beskjed om det. Vi justerer plagget, og de prøver på nytt, til hver detalj er i orden. Kun på denne måten lages ekte Snickers Workwear-plagg, som virkelig fungerer.Test crew

Et revolusjonerende design, men vil det fungere slik vi forventer i enhver jobbsituasjon?

Våre testrapporter gir oss de mest ærlige svarene. Utfylt av hardtarbeidende håndverkere som virkelig setter våre nye prototyper på prøve, for å gi oss førstehånds feedback på hva som fungerer og ikke. Det gjør at vi kan endre og finjustere designet til det fungerer akkurat slik vi forventer. I virkeligheten.

Autentisk testprotokoll fra en snekker i
Norge, som testet tidlige prototyper av XTR
Shield-jakken og -buksene:

Kommentar: Doble frontlommer er ikke funksjonelle.
Løsning:
Nytt design med store glidelåslommer.

Kommentar: God regulering i livet, men for stor passform.
Løsning: Endret design og passform. Regulering i livet ikke lenger nødvendig.

Kommentar: Savner borrelås, og fjern tommelgrep i ermer.
Løsning: Fjernet tommelgrep. Elastiske innvendige mansjetter til å holde kald luft ute.

Kommentar: For stivt stoff i frontlommene.
Løsning: Jakke forsterket med lettere Super Fabric® enn den som brukes på buksene.

Spør oss