Partner login

Avansert og sertifisert knebeskyttelse.

Snickers Workwear - Norge

Hardtarbeidende håndverkere utsetter knærne sine for mer press enn mange idrettutøvere. Risikioen for kneskader er derfor svært høy blant profesjonelle håndverkere sammenlignet med andre yrker. Ved å bytte kneputer jevnlig kan man skader og kronisk smerte.

KneeGuard™ og KneeGuard Pro

Kneputer som sitter godt og riktig er avgjørende for god knebeskyttelse. Det er akkurat det du får med det patenterte Snickers Workwear KneeGuard™ og KneeGuard Pro systemet.

På grunn av unikt design på knelommene, har du muligheten til å justere kneputene i ulik høyde for å sikre riktig posisjon for maksimal beskyttelse. KneeGuard Pro-systemet har også stoff som ekspanderer over knærne som sikrer overlegen beskyttelse, komfort og slitestyrke.

Det unike designet gjør også kneputene ekstremt fleksible når du går, samtidig som de sitter riktig når du går ned på kne. Putene har også høye kanter på siden som forhindrer at knærne sklir av.

KneeGuard Pro - Hvordan fungerer det?

Et par Snickers Workwear-bukser har mange smarte funksjoner. En av dem er det innebygde KneeGuard Pro-systemet, som sikrer at kneputene sitter i riktig posisjon for maksimal beskyttelse og komfort.

  1. Ekstra søm på knelommene for en formsydd følelse gir komfort og god passform.
  2. Fleksibelt stoff over knærne for ekstra fleksibiltet og komfort.
  3. Seks små sømmer holder puten på plass, to for høyde og fire for sentrering.
  4. Kneputen kan endres i henhold til to høyder som sikrer optimal ergonimisk passform for ulike kroppstyper.

Finn den perfekte kneputen for deg

Reiser du deg ofte opp og ned eller tilbringer du mesteparten av tiden på knærne? Finn kneputen som passer best til deg og din arbeidssituasjon.

Finn den perfekte kneputen

Når er det på tide å bytte kneputene?

Det er på tide å bytte til nye kneputer når de ikke lenger går tilbake til sin opprinnelige form etter at de har blitt utsatt for tp. Gjør det gjerne til en vane å se til at alt står bra til med kneputene i forbindelse med vask av buksen. En god tommelfingerregel er å aldri bruke gamle kneputer i et nytt par bukser.

Les mer ↓

Velg riktig knepute

Knebeskyttelse er viktig, uavhengig om du arbeider ofte på knærne eller ikke.

Se utvalget vårt og velg kneputen som passer best til din arbeidssituasjon.

Knebeskyttelse

Spør oss