Partner login

Slit ut kneputene, ikke knærne!

Snickers Workwear - Norge

Knærne er ment å fungere lenge etter at du har pensjonert deg. Vær smart og ta vare på knærne ved å bruke skikkelige knebeskyttere. Og skift kneputene regelmessig – de blir utslitt etter hvert!

Knærne er ment å fungere lenge etter at du har pensjonert deg. Vær smart og ta vare på knærne ved å bruke skikkelige knebeskyttere. Og skift kneputene regelmessig – de blir utslitt etter hvert!

"Jeg ønsker ikke at knærne skal være et problem da jeg kommer hjem etter jobb."

NÅR BRUKER DU KNEBESKYTTERE?

Hele tiden. Jeg er helt avhengig av knebeskyttere i jobben. Ofte ligger jeg på knærne på en skjerm, henger over en motor eller kryper rundt for å forsøke å nå noe fra undersiden. Ofte har jeg ikke annet valg enn å stå på knærne på skarpe kanter.

HVA ER ET GODT PAR KNEBESKYTTERE FOR DEG?

D3O Lite som jeg bruker, fungerer veldig bra. Når jeg står på knærne, kjenner jeg hvordan trykket blir fordelt over en større flate. Jeg får ikke den samme belastningen på ett bestemt sted, noe som vanligvis er svært irriterende når du er nødt til krype på knærne over ujevne overflater.

HVA ER DET DU LIKER MED DEM?

Det jeg er mest fornøyd med, er at disse knebeskytterne er forhåndsformet og bøyd slik at de passer til kneet, og skreddersydd for kneputelommene. Noen av kneputene jeg brukte tidligere, var dårlig tilpasset og var i veien når jeg gikk.

HVILKEN FORSKJELL GJØR DET Å SKIFTE TIL BEDRE KNEBESKYTTERE?

Da jeg jobbet som taktekker, gikk jeg på knærne hele dagen og brukte knebeskyttere av en eldre type. Da jeg kom hjem om ettermiddagen, var knærne såre og noen ganger hovne. Som mekaniker kan jeg også føle meg sliten i knærne etter jobb, men med Snickers D3O Lite har det blitt mye bedre. Faktisk skjenker jeg sjelden knærne en tanke i det hele tatt.

Du har bare ett par knær - ta vare på de!

Hardtarbeidende håndverkere belaster knærne mer enn mange toppidrettsutøvere. Beskytt knærne i dag og spar dem til i morgen. Se vårt utvalg av topp moderne knebeskyttere spesielt beregnet for Snickers Workwears posisjoneringssystem KneeGuard™, og sats på EN 14404-sertifiserte knebeskyttere.

Skift utslitte kneputer før det er for sent!
Skift kneputene oftere, så sparer du knærne. En generell regel er å bruke minst to par kneputer til hvert buksepar.

 • 9191 XTR D3O® Knepute

  Fleksibel knebeskyttelse for arbeid på tøffe underlag. Aktive kneputer med støtdemping D3O® materiale gir maksimal beskyttelse og slitestyrke. Kneputene passer Snickers Workwear KneeGuard™ posisjoneringssystem. EN 14404 (Type 2, Nivå 1)

  Les mer...
 • Knepute for håndverkere

  Arbeider du mye på knærne? Ta vare på knærne med komfortabel, effektiv og sertifisert knebeskyttelse. De passer Snickers Workwear sitt patenterte posisjoneringssystem KneeGuard™ EN 14404-sertifisert. (Type 2, Nivå 1)

  Les mer...
 • 9111 Service Kneputer

  Pålitelige, komfortable og sertifisert knebeskyttelse for arbeid innendørs på jevne flater. Passer Snickers Workwear KneeGuard™ posisjoneringssystem. EN 14404 (Type 2, Nivå 0)

  Les mer...
 • 9112 D3O Lite™ Knepute for håndverkere

  Ultimat komfort, støtdemping og beskyttelse for knærne. Avansert og ventilerende knebeskyttelse i høyteknologisk D3O Lite™ materiale. Passer Snickers Workwear KneeGuard ™ posisjoneringssystem. EN 14404 (Type 2, Nivå 1)

  Les mer...
 • 9118 Knepute for gulvleggere

  Knebeskyttelse som holder formen og sitter perfekt når du arbeider hardt og lenge på knærne. EN 14404 (Type 2, Nivå 1)

  Les mer...
 • 9119 D3O® Lite Gulvlegger knepute

  Den ultimate kneputen for gulvleggere. Avansert 3D design og høyteknologisk D3O® Lite materiale sikrer langvarig beskyttelse, komfort og støtdemping når du arbeider på knærne. EN 14404 (Type 2, Nivå 1)

  Les mer...

Spør oss