Partner login

Klassisk arbeidsbukse du kan stole på

Snickers Workwear - Norge

Industriell installasjon består av tøft mekanisk arbeid som sliter på arbeidsklærne. Derfor er Jörgen Olsson, mekaniker og partner med GIAB, kresen når det gjelder arbeidsbukse. I hans øyne er det ikke noe som slår 3-serien arbeidsbukser.

Hvor viktig er arbeidsbuksen for deg?

For oss er den veldig viktig, vi tilbringer mange timer om dagen i de så de må føles bra. Vi har tidligere prøvd ut andre merker, men noen har rare hylsterlommer som ikke fungerer og andre er ikke slitesterke nok. Så nå kjøper vi kun Snickers Workwear 3-serien arbeidsbukser, det er den modellen alle liker beste. 

Hva gjør at dette er din favoritt?

God kvalitet, det samme gjelder passformen og den har hylsterlommer som er gull verdt. Noen av våre arbeidere bærer mye verktøy som tenger og skrutrekkere, så de blir virkelig godt brukt. Og siden vi sveiser og bruker vinkelsliper en del setter vi veldig stor pris på det slitesterke bomullsmaterialet som gjør at buksene ikke blir så lett brent.  

Må du bytte bukse ofte?

Ja, arbeidet er tøft og man blir ofte møkkete. Hver ansatt har alltid tre par arbeidsbukser som ser bra ut og er funksjonelle. Siden vi kjøper samme modell hver gang er det enkelt å huse størrelsen og man kan be kollegaer ta med et par da de er i butikken.

Som selskap er det viktig å se bra ut på jobb, så alle bruker sort bukse. Vi blir tilbudt avtaler og gratis arbeidstøy innimellom, men vi takker nei. Vi er nok kresne, men vi foretrekker å bruke det vi liker og vet fungerer.

En favoritt innen komfort, funksjonalitet og beskyttelse

3-serien arbeidsbukser har praktisk snitt med Twisted Leg™ design, overlegen knebeskyttelse, Cordura® forsterkninger for ekstra holdbarhet og en rekke lettilgjengelige hylsterlommer.

Med vår klassisk 3-serie arbeidsbukser får du avansert funksjonalitet, sammen med komfort og beskyttelse du kan stole på i enhver situasjon.

Tilgjengelig i en rekke materialer og farger, med eller uten hylsterlommer, slik at du finner en som passer ditt behov.

Sammenlign våre modeller og finn din favoritt!

Spør oss