Partner login

Grep, følsomhet og beskyttelse

Snickers Workwear - Norge

Hendene er ditt viktigste verktøy, derfor ønsker vi beskytte de best mulig. Men hva gjør at en arbeidshanske er god? Vi har et stort utvalg arbeidshansker hvor du kan stole på at du får den ultimate kombinasjonen av funksjonalitet, slitestyrke og beskyttelse som passer deg.

hvilke arbeidshansker passer meg?

Mange arbeidshansker passer ulike typer arbeid. Det viktigste er at hansken sitter godt på hånden. Sørg for at du får den riktige størrelsen slik at du får riktig opplevelse av presisjon, komfort og beskyttelse. Her er tre ting du bør tenke på når du velger arbeidshansker.

Hvilket arbeid skal du utføre? Hardt arbeid, hvor du har behov for et sikkert grep og kraftig, polstert beskyttelse - eller presisjonsarbeid, hvor fingerfølsomhet og fleksibilitet er det viktigte?

Hvordan er hendene dine? Lange eller korte fingre, tykke eller tynne?

Hvor slitesterke skal hanskene være? Våre arbeidshansker er designet for å vare. Men dersom du ofte bytter hansker forde de blir møkkete, så er kanskje en enklere modell den riktige for deg.

Perfekt passform

“Hendene er ditt viktigste verktøy! Derfor setter vi lista høyt med fokus på hver detalj når vi laget de beste arbeidshanskene.

For å skape den perfekte passformen studerte vi hver detalj på hånden og spesielt hvordan håndverkere bruker hendene. Denne kunnskapen reflekteres i hver søm og snitt i våre arbeidshansker. Skulpturert etter hånden med smarte detaljer for forhåndsbøyde fingre, som sørger for en naturlig hvileposisjon.

Å balansere behovet for beskyttelse, presisjon og komfort er en stor utfordring. Tynne arbeidshansker, hovedsaklig fra vår Precision hanskeserie, forenkler fint arbeid, mens hansker fra Power hanskeserien passer tøffere arbeid.

I dag tilbyr vi en rekke ulike hansker. Serien er enkel å evaluere, men bred nok til at du finner hansker som passer dine arbeidsoppgaver."

Cecilia Bergsten, Produktutvikler på hansker hos Snickers Workwear.

Se alle våre hansker her!

Power arbeidshansker - til tøffere bruk

Arbeidshansker beregnet på tøffere bruk som når du f.eks skal bære, laste eller rive. Den unike buede formen gir et sterkt og sikker grep. Det holdbare materialet gir en komfort og beskyttelse du ikke har opplevd før.

Power arbeidshansker

Precision arbeidshansker - til presisjonsarbeid

Lette og fleksible arbeidshansker med fokus på fingerferdighet og passform. Perfekt til presisjonsarbeid. Fleksible materialer på håndbaken, knokbeskyttelse, polstring og forsterkninger gir maksimal beskyttelse og smidighet.

Precision arbeidshansker

Specialized arbeidshansker - for spesifikke oppgaver

Arbeidshansker optimalisert for spesielle arbeidsoppgaver. Med det beste materialet og unike funksjoner. Hver hanske er utstyrt med den ultimate fingerfølsomhet, beskyttelse og komfort.

Specialized arbeidshansker

Weather arbeidshansker - holder hendene varme og tørre

Arbeidshansker til hardt arbeid og kaldt vær. Avanserte materialer som gir god fingerfølsomhet, friksjon og grep å våte omgivelser. Dette er hansken som holder fingrene dine varme og beskyttet uansett vær.

Weather arbeidshansker

Spør oss