Partner login

SLUKK ALL TVIL.

Snickers Workwear - Norge

Forholdene du jobber i levner ikke rom til kompromisser eller tvil, spesielt når det gjelder potensielle farer med gnister, varme og ild. Derfor har vi utformet en kolleksjon med flammehemmende tøy som ombinerer enestående beskyttelse med funksjonaliteten og komforten du forventer fra Snickers Workwear.

Resultatet er en kolleksjon som oppfyller relevante sikkerhetsnormer og kravene til hardtarbeidende arbeidsfolk som deg. Arbeidsdagen blir tryggere og mer komfortabel.

Flammehemmende

Utformet for å beskytte.

Hvert plagg er lett, og materialet er mykt, i motsetning til andre flammehemmende kolleksjoner som ofte bruker tungt, ukomfortabelt materiale. Dette er ikke gjort for å gå på kompromiss med tryggheten. Alle Snickers Workwear flammehemmende plagg oppfyller de relevante sikkerhetsstandardene i EN11612.

Materialfordeler.

Materialene som brukes i våre flammehemmende bukser og jakker er spesialbehandlet bomull, utformet for å beskytte ved flammekontakt, konvektiv varme eller strålevarme. Vårt undertøy gir samme nivå av beskyttelse, og gir også enestående ventilasjon og komfort takket være bruken av avansert materiale.

Innebygd funksjonalitet.

Vår kolleksjon av plagg gir overlegen funksjonalitet, i alt fra undertøy til sveiseoverall. Lommer og sømmer er sydd for å gi enkel tilgang for hender og redusere tilgang for gnister og sveisevarme, og buksene har den mest avanserte, sertifiserte knebeskyttelsen på markedet.

Komfort uten kompromiss.

Det er enkelt å utforme flammehemmende tøy som ofrer komforten for tunge, upraktiske materialer, men det er ikke Snickers Workwears måte å gjøre det på. Vår kolleksjon er myk, lett og avkjølende og har Twisted Leg™-design og forhåndsbøyde ermer. Alt for å gi deg komfort og
bevegelsesfrihet..

EN 11612 EN 11612 Denne standarden omhandler ytelse for plagg som er produsert i fleksible
materialer og utformet for å beskytte brukerens kropp, med unntak av hendene, mot
varme og / eller flammer..

klasse på plagget.

A – Begrenset flammespredning
A1 – Overflateantenning
A2 – Antenning av nedre kant
B – Konvektiv varme
C – Strålevarme
D – Sprut av smeltet aluminium
E – Sprut av smeltet jern
F – Kontaktvarme

EN 11611

EN 11611 Denne standarden angir minimumskrav til grunnleggende sikkerhet og
testmetoder for vernetøy, inkludert hetter, forkler og ermer som er utformet for å beskytte brukerens kropp, inkludert hender og føtter, og som skal brukes under sveising og tilsvarende prosesser med sammenlignbare risikoer.

A1: Indikerer at plagget oppfyller kravene for begrenset flammespredning for overflateantenning..
A2: Indikerer at plagget oppfyller kravene for begrenset flammespredning for antenning i nedre kant.

Klasse 1: Manuelle sveiseteknikker med lite sprut og dråper..
Klasse 2: Manuelle sveiseteknikker med mye sprut og dråper.

EN 1149

EN 1149-5 Denne europeiske standarden angir krav til materiale og utforming for
vernetøy som avgir elektrostatiske ladninger, som et ledd av et jordingssystem, for å unngå antenning og uønskede ladninger.

Materialet må oppfylle kravene i EN 1149-1 (overflatemotstand) eller 1140-3 (induksjonsladning). Det kan hende at kravene ikke er tilstrek-kelige i oksygenberikede og brannfarlige miljø. Denne europeiske standarden
gjelder ikke for beskyttelse mot sterkstrøm.

Spør oss