Partner login

Full stretch

Snickers Workwear - Norge

Vi har tilført stretch i våre arbeidsklær for å gi deg god bevegelsesfrihet, bedre ventilasjon og god komfort. Det er ingen tvil om at stretch har kommet for å bli. La oss se litt nærmere på de ulike stretch materialene og hvordan de kan brukes og mikses for å optimalisere komfort, passform og bevegelsesfrihet.

arbeidskomfort på et nytt nivå

Den generelle ideen bak bruk av stretch i arbeidsklær er å maksimere kroppens bevegelsesfrihet. Vet å bruke stretch materialer kan vi skreddersy klærne slik at det får en slankere passform, når det er behov for det. Det gjør også arbeidsklærne mer behagelig å ha på, da klærne ikke begrenser deg, men følger alle dine bevegelser.

2-veis stretch

2-veis stretch strekker seg i en retning og brukes i klær hvor man ønsker fleksibilitet, men som samtidig må være robust.

Stretch bukser

AllroundWork, stretch arbeidsbukser er vanlige arbeidsbukser, men med stretch egenskaper. Buksene har de grunnleggende egenskapene som karakteriserer Snickers Workwear, og selvfølgelig den samme høye kvaliteten som våre andre plagg. Buksene er produsert i en kombinasjon av 2-veis stretch Twill og 4-veis stretch på utvalgte steder for å sikre optimal passform, komfort og bevegelsesfrihet.

Stretch arbeidsbuksene bygger på 3-serie designet med sin Twill struktur, lårlomme og hylsterlommer. Den store forskjellen er passformen, og det tilføyde stretch materialet, som gir buksene bedre passform og fleksibilitet.

4-veis stretch

4-veis stretch gir maksimal fleksibilitet i alle retninger. Til våre hybrid bekledninger har vi valgt 4-veis stretch og dobbelt vevteknikk for et mer slitesterkt resultat.

Full stretch

Våre arbeidsklær i full stretch følger kroppens bevegelser perfekt. Det har en unik kombinasjon av stretchmaterialer, for å garantere en fantastisk passform, og myk komfort. Det optimale valget arbeid utendørs som krever maksimal bevegelsesfrihet.  

Takket være softshell stretchmateriale tåler klærne vind og lett regn. Når vi kombinerer det med dobbeltvevd stretchmateriale som øker klærnes pusteevne, får vi akkurat det vi ønsker oppnå - en kombinasjon av materialer som optimaliserer funksjonene.

Les mer ↓

Slim fit arbeidsbukse

Stretch arbeidsbukse. Strategisk plassert 4-veis stretch bak og i skrittet for ekstra fleksibilitet og komfort.

6341 AllroundWork, Stretchbukser

Softshell stretch arbeidsbukse

Arbeidsbukser i høy kvalitet produsert i Schoeller® softshell 4-veis stretchmateriale for utmerket fleksibilitet og funksjonalitet.

6940 FlexiWork+, Stretch arbeidsbukse med hylsterlommer

Spør oss