Partner login

”Den mest komfortable arbeidsbuksen for gulvleggere som noensinne er laget”

Snickers Workwear - Norge

Det var utfordringen for design- og utviklingsteamet hos Snickers Workwear når prosjektet begynte for et år siden. Vi fikk anledning til å snakke med Tord Modig, en av en håndfull Snickers Workwear-testpersoner som deltok i prosjektet.

Det var på tide med bedre knebeskyttelse

Tord Modig klatrer opp en bratt stige som står inntil et hus i Nacka utenfor Stockholm. Det er helt åpenbart at han har gjort dette mange ganger før. Han er på vei opp til øverste etasje for å legge sponplater som gulvunderlag og deretter solid tregulv oppå. Haltingen han fikk etter en arbeidsulykke og det vonde kneet har endelig gitt seg.

”Jeg satt på kne som vanlig og monterte gulv når jeg strakte meg ut etter et verktøy. Jeg hadde lagt all kroppsvekten på ett kne når jeg hørte en knakende lyd. Kneputen hadde forskjøvet seg og kneskålen hadde sprukket på en stein. Det var da jeg visste at det var på høy tid å få bedre knebeskyttelse."

tester ny modell

Tord hadde lest på Instagram om Conny Johansson som etter å ha jobbet i 30 år som gulvlegger hadde funnet bukser laget av Snickers Workwear som var utformet spesielt for gulvleggere. Disse buksene leveres med knebeskyttelse som former seg til brukeren, og er laget av slitesterkt stoff med stretch. Tord tok kontakt. Et produktutviklingsteam hos Snickers Workwear tente på Instagramsamtalen og kontaktet Tord for å spørre om han ville være interessert i å prøve ut etterfølgeren til buksene.

"Jeg går nå på den femte måneden, og jeg tipper at de kommer til å vare ytterligere 4 eller 5 måneder. Det er fortsatt nesten ikke et merke på dem."

virkelig komfortable og lette

“Jeg har brukt de nye gulvleggerbuskene hver dag i 5 måneder nå. Jeg er forbløffet over hvordan de kan være så komfortable og lette, men allikevel robuste nok til å tåle belastningen med å knele 5 timer om dagen, 5 dager i uken. Jeg leste på nettsiden til Snickers Workwear at du kan forvente å erstatte arbeidsbuksene dine hver 6. måned når du bruker dem konstant på jobben og utsetter dem for daglige prøvelser. Jeg går nå på den femte måneden, og jeg tipper at de kommer til å vare ytterligere 4 eller 5 måneder. Det er fortsatt nesten ikke en skrape på dem”.

integreret belte

Tord setter stor pris på funksjoner som gjør arbeidet enklere og mer komfortabelt. ”Jeg liker spesielt det integrerte beltet med klipslåsing. Du kan til og med justere størrelsen når det er festet. Pluss knivlommen som sikrer at det viktigste verktøyet mitt er tilgjengelig uansett hva slags stilling jeg arbeider i.”

PROFIL TORD MODIG

Alder: 41.
Bor: Södertälje, Sverige.
Gulvmontør siden: 2008.
Nisje: 90 % vedlikeholdsarbeid i leieboliger, utskiftning av gulv og tepper.
Firma: Selvstendig næringsdrivende, Modig Golv & Fastighet

Hei dere... MALIN ENOKSSON

Hva er plaggets 5 beste funksjoner?

Malin Enoksson, en av de ansvarlige produktutviklerne for gulvleggerbuksen fremhever gulvleggerbuksens 5 beste funksjoner.

1. De avanserte knebeskytterlommene i stretchmateriale og slitesterk Kevlar, som holder knebeskytterne nøyaktig på plass selv når den som har buksen på, beveger seg rundt på knærne.

2. Alle de smarte lommene! For eksempel de lett tilgjengelige hylsterlommene med tapede glidelåser, en forsterket lomme til skruer samt vår nye knivlomme.

3. Med den tettsittende designen og de formsydde bena føles buksen komfortabel fra første stund. Takket være de formsydde bena kommer lommene på helt riktig plass når du beveger deg
rundt.

4. De robuste Cordura-forsterkningene rundt anklene og på lommene.

5. Det integrerte, men avtakbare beltet med polyamidspenne som er enkel å justere. Den sørger for overlegen passform og komfort i midjen. Med denne buksen er det nærmest en fornøyelse å sitte på kne!

Les mer ↓

Spør oss