Partner login

Sette stretch på prøve

Snickers Workwear - Norge

Den irske elektrikeren Liam Cunningham bruker arbeidsklærne til å bygge sin egen merkevare. Da vi inkluderte ham i prosessen med å utvikle 6241 AllroundWork Stretch arbeidsbukser, ble han imponert. Ikke bare over hvor flott buksene fikk ham til å se ut, men også over den fantastiske fleksibiliteten og komforten.

– De er så komfortable at jeg nesten ikke kjenner at jeg har dem på meg. Det er nesten som om de er en del av kroppen min, sier Liam.

"I utgangspunktet var jeg bekymret for at den smale passformen ville føre til utfordringer på loft og andre trange steder. Men faktisk er det stikk motsatt. Buksene har forskjellige typer stretchmaterialer på forskjellige steder av plagget, slik at de hjelper der det er behov for det. For eksempel fireveis stretchstoff i livet og på baksiden av beina for ekstra mobilitet."

"Disse buksene er de blant de mest komplette."

Men det er ikke den eneste grunnen til at de har blitt favorittbuksene dine?

"Det stemmer, jeg har også en mer overfladisk tilnærming. Irske håndverkere, spesielt den yngre garde, slår seg ikke til ro med arbeidsklær som ikke gir tilstrekkelig sikkerhet, beskyttelse og funksjonalitet på arbeidsplassen. En moderne og kroppsnær design er like viktig. Disse buksene er de mest komplette i så måte."

Hvorfor har utseendet blitt viktig i en bransje hvor ting handler om å bli skitten?

"Hos Elite Electrical bruker vi arbeidsklær til å bygge merkevaren vår. Å ta seg bra ut har blitt et konkurransefortrinn. Med disse nye buksene ser jeg presentabel ut på en måte som gjør at andre håndverkere spør meg hvor jeg har kjøpt dem."

Mener du at buksenes stil går på bekostning av funksjonaliteten?

"Nei. Den velkjente «Snickers-funksjonaliteten» er uendret: De uunnværlige hengelommene til alle de små skruene mine, telefonlommen, knivfestet og sist, men ikke minst, KneeGuard Pro med utvidelsesmuligheter, som sørger for at knebeskytterne mine holder seg på plass for overlegen beskyttelse. Hvis knebeskytterne ikke er på riktig plass, blir det en dårlig dag på jobb."

"Vi bruker arbeidsklær til å bygge merkevaren vår."

Apropos arbeidsklærne dine – det høres ut som om du utelukkende bruker plagg fra Snickers Workwear?

"Ja – og det er enda en åpenbar grunn til dette: slitestyrken. For 30 % høyere pris får jeg 100–200 % mer verdi når jeg velger bukser fra Snickers Workwear. Det er god valuta for pengene."

Fakta om Liam Cunningham

Alder: 32
Familie: Kjæreste og en hund
Arbeider som: Elektriker for Elite Electrical i Kildare i Irland.
År i bransjen: 15
Selskapets motto: «Å utføre alle oppdrag like godt som om de var våre egne.»

Les mer ↓

Slim fit stretch areidsbukse

Stretch arbeidsbukse med street look og smalere passform. Stretch Cordura® på knærne kombinert med 4-veis stretch bak sikrer god fleksibilitet og komfort.

6241 AllroundWork, stretchbukser med hylsterlommer

Spør oss