Partner login

Hvordan kle deg riktig?

Snickers Workwear - Norge

En ting er sikkert: Du kan ikke endre været. Været endrer seg imidlertid fra den ene årstiden til den andre, og noen ganger også fra den ene timen til den andre. Dette stiller ekstreme krav til arbeidstøyet.

Du må kunne tilpasse deg de stadig omskiftelige værforholdene. Det er nøyaktig hva du får med Snickers Workwear Active Climate System.

Snickers Workwear Active Climate System
– Fungerer hele året for deg.

Alle våre klær er designet for å fungere sammen. Det betyr at våre første-, andre- og tredjelagsplagg er optimalisert for å fungere perfekt med hverandre. Dermed kan du enkelt regulere temperaturen samtidig som du beholder den optimale kombinasjonen av jobbkomfort, funksjonalitet og beskyttelse, i all slags vær.

Det er nokså enkelt: Med Snickers Workwear Active Climate System vil du være forberedt uansett hva som venter deg utendørs. Det gjør at du kan gjøre om krevende værforhold til ekstrem arbeidskomfort. Hele året.

Kaldt Vindfullt Varmt

KALDT, VÅTT, VINDFULLT, VARMT?

Å arbeide utendørs er noe for seg. Uansett om det er bitende kaldt eller glovarmt, eller om vind og regnbyger gjør alt for å hindre deg i jobben, er utfordringen å ha det komfortabelt og å være godt beskyttet samtidig som du har enkel tilgang til verktøyet. Med Snickers Workwear Active Climate System vet du at du kan.

Det store utvalget av avanserte plagg for ulike årstider er designet for at været ikke skal være noe tema – slik at du kan ha fullt fokus på jobben og alltid yte ditt beste.

Kle deg riktig.

Det er lett å kle seg riktig om en er godt forberedt. Bare sørg for at du kan velge de riktige klærne når været endrer seg. Og sørg for at klærne du bruker sammen, danner et komplett system. Deretter følger du disse grunnleggende klesreglene i løpet av arbeidsdagen:

  • Tilpass alltid klærne etter forholdene
  • Reguler klærne etter aktivitetsnivået
  • Ta på deg kleslag som fungerer sammen
  • Sørg for fukttransport og ventilasjon
  • Øk isolasjonen midlertidig når du hviler

Spør oss