Partner login

Tre trinn som hjelper deg overvinne været

Snickers Workwear - Norge

Det er slett ikke så vanskelig å kle seg varmt når det er kaldt. Men å kle seg riktig når du jobber under kalde forhold krever mer omtanke. Hardt og intensivt arbeid medfører ofte svette.

Når tempoet avtar, avkjøles imidlertid svetten og du ender opp med å bli kald. Det du trenger, er avansert ventilasjon og evnen til å styre og regulere varmen som kroppen produserer. Vårt råd er å kle seg i tre lag for å holde seg varm, tørr og behagelig.

Hold deg tørr

Første laget er viktig for fukttransportering

Hva du har nærmest kroppen er avgjørende for at du skal holde deg tørr og ventilert. Alle våre basislag tilbyr sømløs komfort og glimrende passform, men har ulike grader av ventilasjon og varme avhengig av hvor aktiv du er på jobben. Velg fra vår nye kolleksjon av basislag, FlexiWork, Flexi Work Merinoull eller LiteWork 37.5 for aktiv transport av fuktighet.

Undertøy med 37.5® teknologi

Et ekstremt hurtigtørkende materiale - fem ganger raskere enn lignende materialer - holder deg tørr gjennom hele arbeidsdagen. Teknisk arbeidstøy som holder deg komfortabel gjennom hele arbeidsdagen.

Undertøy med 37.5® teknologi

FlexiWork undertøy

Avansert design som tilbyr optimal kombinasjon av ventilering, varme og beskyttelse - slik at du kan yte ditt beste.

Innovativ og hurtigtørkende elastisk materiale som transporterer svette og fuktighet bort fra kroppen.

Se produktene

FlexiWork Ullundertøy

Undertøy i ull med avansert design som gjør dette til det ultimate første laget i kulden. Undertøyet har utmerket ventilering og isolering og er naturlig motstandsdyktig mot lukt.

Se produktene

Hold på varmen

Andre laget isolerer

Luftige materialer egner seg ypperlig som lag nummer to. Våre plagg er beregnet for å isolere ved å skape en luftlomme rundt kroppen, som holder deg varm. Velg mellom en rekke varme mellomlag i materialer som mikrofleece, fleece, boblestoff m.m.

Sokker

Gjør det riktig fra første skritt.

Uansett hvilket miljø du arbeider i har vårt nye sortiment sokker en modell som passer for deg. For eksempel Merinoull og sterk Cordura fiber blanding for myk komfort med høy slitestyrke. Og sjekk ut våre nye sokker i 37.5® materiale med utmerket fukttransportering som holder deg tørr.

Sokker

Et skall som beskytter

Et ytterlag som beskytter mot været

Siste steg for å gjøre deg tilstrekkelig dekket er et utvendig lag av høy kvalitet som gir sikker beskyttelse mot vind og vann. Velg plagg som er

vanntette og pustende, men som samtidig er så slitesterke at de tåler slitasje fra hardt arbeid og sørger for å holde deg tørr, varm og behagelig under kalde, vindfulle og våte forhold.

Ikke glem hodet

Det å holde holdet kaldt er ikke noe man bør ta bokstavelig. Faktisk vil du gjøre det mye bedre om du holder hodet varmt og godt.

En jakke med hette er en god start, men husk alltid en cap eller beanie i tillegg. Spesielt på kalde dager.

Beskytt hodet med beanies
 • Første laget - Hold deg tørr og dermed også varm

  9409 LiteWork, Sømløs 37.5® Underbukser
  9418 LiteWork, Sømløs37.5® Genser
  9217 LiteWork, 37.5® Sokker

  Undertøy fra Snickers Workwear
 • Andre laget - Hold varmen inne

  9435 Body Mapping Microfleece Genser
  9434 Body Mapping Microfleece Bukse
  9217 LiteWork, 37.5® Sokker

  Undertøy fra Snickers Workwear
 • Trede lag - Et skall som trosser elementene

  6901 AllroundWork, Vanntett skallbukse
  1303 AllroundWork, Vanntett skalljakke
  9024 FlexiWork, Fleece Beanie
  9574 Precision Protect Arbeidshansker

  Undertøy fra Snickers Workwear

Kaldt? Varmt? Regn? Vind?

En ting er sikkert: du kan ikke få gjort noe med været. Været endrer seg fra en sesong til den neste og noen ganger i løpet av timer, dette stiller høye krav til ditt arbeidstøy.

Hold deg varm i kulden

Det å kle seg varmt i kulden er lett, men å kle seg riktig krever litt mer. For når du arbeider hardt blir du svett, og når du da senker tempoet blir fuktigheten kroppen har produsert kaldt og du begynner skjelve.

Det du trenger er avansert ventilasjon og muligheten til å regulere kroppsvarmen. Det er akkurat det du får dersom du velger å kle deg i tre lag fra Snickers Workwear - utmerket funksjonalitet og arbeidskomfort.

Lær mer om hvordan du holder deg varm i kulden

Lur vinden

Dersom det begynner å blåse bør du passe på. For selv om det er en tørr og klar dag kan vind føre til at temperaturen stuper drastisk. Men velger du riktig vindbeskyttende arbeistøy holder du deg varm og komfortabelt.

Valget kommet an på hvor hardt du jobber og hvor lenge du jobber utendørs. Jobber man hardt er materialets pusteevne viktig. Desto lengre du jobber ute, desto tøffere bør kravet til den vindtette teknologien i plagget være.

Lær mer om hvordan du beskytter deg mot vind

Hold deg tørr i regnet

Det å holde seg tørr og komfortabel i regnet handler om å velge riktig regntøy til jobben. Valget avhenger av hvor intenst du jobber og hvor lenge du jobber i regnet uten pauser.

Jobber du hardt er pusteevnen til plagget viktig for å ventilere kroppsvarmen. Desto lengre du jobber ute, desto tøffere bør kravet til den vanntette teknologien i plagget være.

Lær mer om hvordan du holder deg tørr i regnet

Spør oss