Partner login

Skru ned varmen

Snickers Workwear - Norge

Hvis du skal holde deg avkjølt, fokusert og komfortabel i varmt vær er det viktig å velge riktig arbeisklær. For at du skal kunne yte ditt beste, skal arbeidsklærne tilby god ventilasjon, være produsert i hurtigtørkende materiale og samtidig gi beskyttelsen du trenger. Forbred deg på varme arbeidsdager.

klær på varme dager

Solen skinner og svetten renner, alt du ønsker er en avkjølende bris. Det er på tide å kle seg for varme arbeidsdager. Her er noen av nøkkelpunktene du bør tenke på.

Ventilasjon

Når temperaturen stiger er ventilasjon nøkkelen. Ventilasjon kan oppnås på flere ulike måter, enten med hvordan arbeidstøyet er designer eller hvilke funksjoner det har. I vårt arbeidstøy bruker vi 37.5® teknologi, pustende materiale, og Mechanical Air Flow™, innebygd ventilasjon på baksiden av knærne, for økt pusteevne.

Materiale

Hvilket materiale arbeidsklærne er produsert i påvirker hvor komfortabel du er gjennom en arbeidsdag. Lettere materiale gir bedre ventilasjon og tørker raskere, mens, for eksempel, bomull absorberer fuktighet og tørker sakte. Vår LiteWork kolleksjon er spesielt designet for varme arbeidsdager. Dette er arbeidstøy produsert i lettere materiale som sikrer god ventilasjon og komfort.

Beskyttelse

Sikkerhet kommer alltid først, også på varme dager. Jobber du mye på knærne bør du bruke piratbukder istedenfor shorts, slik at du kan bruke kneputer. Beskyttelse gjelder selvfølgelig hodet også, bruk caps ved arbeid i direkte sollys.

LETT OG HURTIGTØRKENDE ARBEIDSTØY

Vår LiteWork kolleksjon er spesialutviklet for varmt vær. I denne kolleksjonen har vi brukt den revolusjonerende 37.5® tenologien, som gir optimal fukttransportering og ventilasjon. Avansert funksjonalitet og enestående materialer sikrer avkjølende og tørr arbeidsforhold, uansett vær.

Se vår LiteWork kolleksjon her

HOLD DEG I KOMFORTSONEN

Det er en utfordring å opprettholde den riktige temperaturen og fuktigheten når man arbeider. Det er sammenheng mellom ytelse og komfort. Ved å ta i bruk 37.5® teknologi i arbeidstøy holder du deg komfortabel og tørr gjennom hele arbeidsdagen, uansett temperatur.

Les mer om 37.5® teknologi

PIRAT ELLER SHORTS?

Når du velger mellom piratbukser eller shorts må du balansere behover for beskyttelse med behovet for ventilasjon, siden du kan bruke kneputer i piratbuksen. Det er også et spørsmål om hvilke funksjoner og egenskaper du trenger, for eksempel hvor mange og hvilke lommer. Stil er selvfølgelig også en faktor.

Få riktig lengde

BESKYTT HODET

Sørg for å beskytt hodet.

Unngå overoppheting ved å dekk til hodet med en caps. Våre capser beskytter godt mot solen og har god plass til firmaprofilering.

Se våre tilbehør

VÆR AVKJØLT

En t-skjorte er det perfekte plagget på varme solskinnsdager.

Vi har t-skjorter som sørger for god komfort. Vi har både t-skjorter og gensere, slik at du kan velge etter behov. De fleste av våre overdeler har god plass til firmaprofilering.

Se våre t-skjorter

HIGH-VIS SOMMERKOLLEKSJON

Vår high-vis vår/sommer kolleksjon består av arbeidstøy innen AllroundWork, FlexiWork og LiteWork familiene. Kolleksjonen består av shorts, polo og t-skjorter med god synlighet samtidig som de er ventilerende.

Se våre high-vis produkter

Les mer ↓

Lur vinden

Dersom det begynner å blåse bør du passe på. For selv om det er en tørr og klar dag kan vind føre til at temperaturen stuper drastisk. Men velger du riktig vindbeskyttende arbeistøy holder du deg varm og komfortabelt.

Valget kommet an på hvor hardt du jobber og hvor lenge du jobber utendørs. Jobber man hardt er materialets pusteevne viktig. Desto lengre du jobber ute, desto tøffere bør kravet til den vindtette teknologien i plagget være.

Lær mer om hvordan du beskytter deg mot vind

Hold deg tørr i regnet

Det å holde seg tørr og komfortabel i regnet handler om å velge riktig regntøy til jobben. Valget avhenger av hvor intenst du jobber og hvor lenge du jobber i regnet uten pauser.

Jobber du hardt er pusteevnen til plagget viktig for å ventilere kroppsvarmen. Desto lengre du jobber ute, desto tøffere bør kravet til den vanntette teknologien i plagget være.

Lær mer om hvordan du holder deg tørr i regnet

Spør oss