Partner login

malerklær - Bevegelsesfrihet på jobb.

Snickers Workwear - Norge

Snickers Workwear malerklær! Vi introduserer nytt sortiment i hvitt arbeidstøy for malere, murere og flisleggere. En topp moderne kolleksjon for hardtarbeidende menn og kvinner som fortjener det beste.

Med avansert ergonomisk utforming og perfekt passform, som kombinerer enestående komfort og bevegelsesfrihet med riktig innebygd funksjonalitet, har du alt du trenger for å få jobben gjort. Vi gjør din arbeidsdag enklere, tryggere og mer produktiv.

Hvitt arbeidstøy - malerklær

Malerklær med perfekt passform, fantastisk komfort.

Våre nye hvite arbeidsbukser har avansert ergonomisk snitt med Twisted Leg™-utforming for perfekt passform, enestående arbeidskomfort og optimal bevegelsesfrihet.

Kvinnelig passform.

Alle klærne for kvinner i kolleksjonen har spesiell passform for kvinner. Buksene har lavt snitt med formet midjebånd, og Soft Shell-jakken er utformet med perfekt passform for den kvinnelige formen.

Innebygd funksjonalitet.

Du kan stole på at du får riktig funksjonalitet og de forsterkningene en trenger. Du får for eksempel den slitesterke, polyesterforsterkede reimen, lommen for kittverktøy og tommestokk og det patenterte knivfestet.

Malerklær med avansert knebeskyttelse.

Ta vare på knærne dine med den mest avanserte og sertifiserte knebeskyttelsen på markedet. De polyesterforsterkede lommene til knebeskyttelse er utformet for det patenterte KneeGuard™ posisjoneringssystemet, noe som gir deg overlegen og slitersterk, sertifisert knebeskyttelse som følger alle bevegelsene dine.

Stoffreim på malerklær

Lomme for verktøy på malerklær

Spør oss