Partner login

Forbered deg på værforandring

Snickers Workwear - Norge

For Høsten/Vinteren 2018 har vi oppdatert utvalget vårt av jakker, softshell og hettegensere slik at du skal holde deg varm og tørr fremover. Regn, sludd og snø - uansett vær tar arbeidsklærne våre utfordringen. Vi har også utvidet kolleksjonen for kvinner, i tillegg til å lansere et helantrekk i stretchmateriale.

Slim fit Stretch bukser

Arbeidsklær er ikke hva det en gang var, men moderniseres stadig med blant annet denne stretch buksen med slim passform for et stilrent, teknisk utseende. Arbeidsbuksen har stretch Cordura materiale på knærne, kombinert med 4-veis stretch på baksiden for å sikre god fleksibilitet og komfort.

6241 AllroundWork, Stretch Arbeidsbukse med hylsterlommer
 • Utvidet kolleksjon for kvinner

  Vi introduserer flere nye modeller for kvinner i vårt sortiment. Kolleksjonen har totalt seks jakker og et par bukser. Alle plaggene har fokus på komfort, funksjon og en fantastisk passform.

  Se kolleksjonen til kvinner
 • Arbeidsbukse for kvinner med perfekt passform

  Vær klar for alt! Disse moderne arbeidsbuksene for kvinner har en utrolig passform og komfort produsert med avansert teknologi.

  6701 AllroundWork+, Arbeidsbukse for kvinner med hylsterlommer
 • Vannavstøtende vinterjakke

  Slitesterk og vannavstøtende foret jakke designet med hensikt å holde deg varm og gi økt arbeidsprestasjon. En favoritt når det blir kaldere.

  1107 AllroundWork, 37.5® vinterjakke for kvinner
 • Synlighetsklær for alt slags vær

  Synlighetsklær er viktig når det kommer til beskyttelse i arbeidsmiljø der det er lite lys. Vi har plukket ut våre mest populære High-Vis produkter og justert dem til å passe kvinner.

  Synlighetsklær

Varm og moderne hettejakke i fleece

Varm hettejakke produsert i mesh fleece materiale for forbedret pusteevne og et tøft, moderne utseende. Hettejakken er børstet på innsiden for bedre isolasjon og en vannavvisende brystlomme med glidelås.

Ergonomisk design og stretch sikrer perfekt passform og muligheten til å bevege seg fritt. Tilgjengelig i sort, blå og grå.

8041 FlexiWork, Fleece hettejakke

Softshell jakke - nå med hette

Moderne softshell jakke med hette kombinerer god passform og komfort med avansert teknologi. Vindtett og vannavstøtende materiale gjør dette til et allsidig plagg, et perfekt valg til ulike typer arbeid året rundt.

1229 AllroundWork, Softshell jakke med hette

Stretch sett for maksimal mobilitet når du arbeider utendørs

FlexiWork sett med jakke og bukser i softshell stretch materiale er det absolutt lureste valget til utendørs arbeid som krever maksimal mobilitet.

Stretch-settet har en unik komposisjon - kombinerer fire materialer for best mulig ytelse. Schoeller® Softshell 4-veis stretch gjør plagget vindtett samtidig som det sikrer komfort.

For ekstra slitestyrke brukes Armortex® Kevlar forsterket stretch materiale på armer og knær. 3-lags Cordura® nederst på buksebeinet gir ekstra beskyttelse mot vann.

1940 FlexiWork, Stretch jakke.
6940 FlexiWork+, Stretch Arbeidsbukse med hylsterlommer.

1940 + 6940 FlexiWork, Stretch Sett

Vanntett vinterparkas

Parkas med god passform som er både vanntett og fôret. Med hensikt å gi deg optimal komfort og gjøre arbeidsdagen din mer effektiv i hardt vær. Jakken har forhåndsbøyde ermer og stretch materiale på utsatte områder slik at du kan bevege deg fritt.

1800 AllroundWork, Vanntett 37.5® Vinterparkas

Les mer ↓

Høst/Vinter - 18

Gå ikke glipp av vårt magasin for Høst / Vinter 2018.

Les magasinet

Spør oss