Partner login

Utforsk neste generasjons arbeidsbukser

Utforsk vår helt nye konsept med ulike bukse familier, hver skreddersydd for ulike behov og type arbeid. Alle designet for overlegen arbeidskomfort i hvert skritt på veien.

NB! Disse er en smalere modell enn andre Snickers Workwear bukser og størrelsen må justeres deretter. Prøv gjerne!

Når utfordringene endrer seg

Uansett hvilken type arbeidsdag du har i møte er vår serie AllroundWork aldri et dårlig valg. Med god passform, slitesterk komfort og avansert funksjonalitet er du alltid riktig kledd.

AllroundWork

Høyt tempo på jobb? Prøv vår nye FlexiWork bukser som tar arbeidskomfort og fleksibilitet til det ekstreme. Disse høyteknologiske håndverksbuksene har body-mapped design og lett, ventilerende stretch materiale, som sikrer utmerket bevegelsesfrihet. Med avansert knebeskyttelse, slitesterk Cordura® forsterkninger på de riktige steder og en rekke lett tilgjengelige lommer slik at du alltid er beredt.

FlexiWork

Hold deg kjølig og fokusert

Gjør deg klar for en varmere sesong. Vår LiteWork serie med arbeidstøy gir deg det beste innen ventilasjon og fukttransportering gjennom revolusjonerende 37.5® teknologi. Prøv det og opplev en helt ny avkjøling når varmen kommer.

LiteWork

Hard jobbing i krevende miljøer? Prøv våre nye RuffWork bukser, med tøft design for grovt arbeid. Moderne, kraftige håndverksbukser med utmerket passform som gir overlegen komfort og bevegelsesfrihet. Stol på slitesterk funksjonalitet for langvarig beskyttelse og arbeidskomfort.

RuffWork

Finn din favoritt

Finn din favoritt Snickers Workwear arbeidsbukse!

Slitesterk bukse som tåler de tøffeste arbeidsforhold? eller luftig bukse til varmt klima?

Finn din favoritt arbeidsbukse her!

37.5® Teknologi

Toppidrettsutøvere har lenge hatt glede av fordelen med tekniske klær. Nå kan håndverkere gjøre det samme. Snickers Workwear er en av de aller første arbeidsklær produsentene som introduserer 37.5® teknologi.

37.5® Teknologi for håndverkere

Stol på en klassiker

Med vår klassiske 3-serie håndverksbukser får du avansert funksjonalitet, i tillegg til komfort og beskyttelse, som du kan stole på i enhver situasjon. Tilgjengelig i en rekke materialer og farger, med og uten hylsterlommer, for å møte dine behov.

Til 3-serie buksene

Du har kun et par knær. Beskytt dem for fremtiden.

 • 9110 Håndverkerens Kneputer

  Effektive og komfortable kneputer for pålitelig sertifisert knebeskyttelse. EN 14404 (Type 2, nivå 1).

 • 9111 Service Kneputer

  Komfortabel og sertifisert knebeskyttelse, ideelt for deg som kun kneler noen ganger innendørs på jevne overflater. EN 14404 (Type 2, Nivå 0).

 • 9112 D3O Lite™ Håndverkerens Kneputer

  Den ultimate komfort, støtdemping og beskyttelse for dine knær. Ventilerende kneputer i høyteknologisk D3O Lite™ materiale. EN 14404 (Type 2, Nivå1).

 • 9118 Gulvlegger Kneputer

  Gulvleggerens sertifiserte knebeskyttelse. Kneputer som beholder formen og posisjonen. EN 14404 (Type 2, Nivå 1).

 • 9191 XTR D3O® Craftsmen Kneepads

  Aktive kneputer for aktive håndverkere, med støt-absorberende D3O® materiale for ekstrem beskyttelse og holdbarhet. EN 14404 (Type 2, Nivå 1).