Partner login

En revolusjon

Snickers Workwear - Norge

Komfort og funksjonalitet var fokuset for designerteamet til Snickers Workwear under utviklingen av denne nye produktserien. Elastiske tekstiler, en bedre passform og revolusjonerende materialer som sikrer utmerket ventilasjon er blant de nyeste egenskapene.

LANSERING AV DEN NYE GENERASJONENS ARBEIDSTØY

I 2015, Lanserte Snickers Workwear den neste generasjon arbeidsklær - resultatet av bedriftens mest omfattende utviklingsprogram så langt. Etter tre år med utvikling, ble fire nye produktserier endelig lansert, utviklet for å dekke ulike behov i ulike typer arbeid: RuffWork, FlexiWork, LiteWork og AllroundWork. I 2016 vil nye jakker, tilbehør og to nye bukser bli introdusert.

Nicole Rimér:

❝Dette er et helt nytt konsept og tenkemåte❞

NICOLE RIMÉR, Sjefsdesigner hos Snickers Workwear, sier: "Dette er et helt nytt konsept og en helt ny tenkemåte i vår industri, som vil gjøre det mye enklere å velge det riktige arbeidstøyet som passer behovene i ditt yrke. I tillegg vil alle plaggene vi lanserer for å supplementer buksene bli optimalisert for å sikre at de fungerer veldig bra sammen."

Matti Viio grunnla snickers workwear i 1975

Elektrikeren Matti Viio, som grunnla Snickers Workwear for over 40 år siden, mistet besinnelsen en dag over den dårlige kvaliteten på arbeidsklærne sine. Han dro hjem fra jobb og begynte utviklingen av sitt eget arbeidstøy. Han ønsket gjøre livet lettere for profesjonelle håndverkere ved å møte deres unike behov for avansert funksjonalitet, beskyttelse og komfort. På denne måten la han grunnlaget for bedriften som oppfant moderne arbeidstøy.

HENRY LUNDBERG, R&D Manager hos Snickers Workwear, sier "Han satte en ny standard for hele industrien. Akkurat som Matti Viio, er vi fortsatt ekstremt dedikerte for å lede utviklingen av moderne arbeidstøy. De nye produktene er definitivt et resultat av dette."

Bedriftens filosofi, innprentet av Matti Viio over 40 år siden, er fortsatt den samme:
"Enten gjør vi det bra eller så gjør vi det ikke i det hele tatt," sier Lundberg. "Og vi er kompromissløse når det gjelder kvalitet. Vi mener at arbeidstøy kan utgjøre en stor forskjell på resultatet av arbeidet du gjør. Så vårt mål er ikke bare å gjøre jobben til håndverkere enklere, men også å gi de mulighetene til å fokusere på arbeidet de skal gjøre og på denne måten bli bedre."

"Vi bruker all kunnskap og teknologisk ledelse vi har samlet over 40 år i bransjen. Men viktigst av alt, vi snakker mye med håndverkere for å få deres synpunkter på arbeidstøy og hva de savner, og vi har utført mange tester for å få virkelige brukeropplevelser."

testet av 50 håndverkere i over 400 uker

Mer enn 400 uker med testing gikk med under utviklingen av de nye Snicker Workwear buksene. Testpersonene var mer enn 50 håndverkere og inkluderte elektrikere, rørleggere, snekkere og gulvleggere. Sammen testet de mer enn 200 ulike par bukser.

“NÅR DET KOMMER til materialet ble det testet fem ulike tekstiler før vi var fornøyde." Sier Lundberg, "Det er fordelen med disse testene: Vi får testet buksene i virkelig bruk slik at vi kan justere dem i henhold til dette."

Takket være omfattende testing og det avanserte design arbeidet, har de nye Snickers Workwear buksene flere nye og forbedrede egenskaper for å øke både komfort og funksjonalitet, dette inkluderer elastisk materiale, smarte ventilasjoner og den patenterte KneeGuard Pro, som er Snickers Workwear sin nye generasjon avansert beskyttelse.

Rimér sier: "Det elastiske materialet og moderne design med forhåndsbøyde ben gir en god passform og bevegelsesfrihet, noe som gjør det enklere for håndverkere å gå fra stående til sittende posisjon." For å utnytte komforten og funksjonaliteten maksimalt er det viktig å velge riktig størrelse. Dette er grunnen til at Snickers Workwear tilbyr bukser i 71 ulike størrelser: noe av det beste utvalget i industrien. .

RIKTIG STØRRELSE HAR MYE Å SI

Mønster designer Jessica Lindström sier: "Det å bruke riktig størrelse vil få deg til å føle det fulle potensialet når det kommer til komfort og bevegelsesfrihet. Det handler også om sikkerhet, har du ikke riktig størrelse vil ikke kneputene holde seg i riktig posisjons. "En perfekt størrelse vil sikre at alt fra forsterkninger til isolasjon og ventilasjon er på riktig plass.

På Snickers Workwear sin hjemmeside finner du en størrelsesgenerator som hjelper deg å finne din riktige størrelse, men det er viktig å huske at det beste er alltid å prøve klærne på."
De nye Snickers Workwear produktseriene inkluderer også 37.5® Teknologi, som tidligere har blitt mest brukt til fritidstøy og treningsklær. Teknologien har aktive partikler dypt innebygd i fibrene for å sikre hurtigere tørking og mer effektiv kjøling, og det vaskes aldri ut.out."

Lundberg sier: "Vi er veldig stolte av å være en av de første produsentene som introduserer 37.5® Teknologi i arbeidsklær. Med sine unike egenskaper øker det komforten ytterligere."

Ny generasjon arbeidstøy

For å gjøre det enklere for håndverkere å investere i riktig utstyr har Snickers Workwear fire ulike produktfamilier:

RuffWork – Designet for de tøffeste jobbene.

FlexiWork – Ekstremt fleksibelt og høyteknologiske klær i elastisk materiale for best mulig bevegelsesfrihet.

LiteWork – med 37.5® Teknologi som sikrer god ventilering.

AllroundWork – det ultimate valget for deg som jobber i skiftende arbeidsmiljøer.

Spør oss