Partner login

Nyheter og tilbehør høst/vinter 2017

Snickers Workwear - Norge

Se noen av våre nye produkter for høst/vinter 2017!

FlexiWork Merinoull - for ekstra varme!

Kombinasjonen merinoull for varme og polyamid for slitestyrke gjør dette undertøyet varmt, ventilerende og slitesterkt. Ekstra ull-teddy der det trengs ekstra varme.

FlexiWork undertøy

For varme og klimakontroll

Vattert jakke polstret med 37.5® isolering som sikrer varme og klimakontroll. Kan brukes som en ytterjakke takket være vannavvisende ytterdel eller som et mellomlag under skalljakke. De lange mansjettene har tommelfingergrep for varme og komfort, og den høye kragen gir ekstra beskyttelse mot vinden.

8101 AllroundWork 37.5 Vattert vinterjakke

Varm og avkjølende

Ulikt sokker i syntetiske materialer har merinoullsokker aktive fibre som reagerer på endringer i kroppstemperaturen. Ull holder deg varm når det er kaldt og avkjøler når det er varmt.

9215 AllroundWork, 37.5 Ullsokker

FlexiWork sømløs balaclava og multifunksjonelt hodeplagg

Vår sømløse balaclava er utviklet for å tilby varme og besyttelse mot været under hjelmen. Myk og med god komfort samtidig som den er lett og tynn for god passform.

Det sømløse multifunksjonelle hodeplagget kan brukes på flere måter - som en balaclava, hodebånd, beanie eller hals. Det perfektet plagget å ha med da kulden setter inn.

FlexiWork luer

Fleksibel microfleecejakke

Varm, lett og fleksibel. Denne microfleecejakken med bodymapped design er perfekt som et varmt førstelag eller lett andrelag. Du kan regne med isolering og ventilering der det er behov for det.

9438 Body Mapping Microfleecejakke

Hold hendene dine varme og tørre

Vanntett og fôret med kraftig beskyttelse og enestående passform. Disse arbeidshanskene har robuste forsterkninger og vatteringer for beskyttelse og sikkert grep.

9583 Weather Tufgrip Hanske

Hold deg sikker og varm.

Varm og synlig er en god kombinasjon for sikkert arbeid i kalde arbeidsmiljøer.

9029 RuffWork High-Vis Vinterlue

Et bra valg som passer hele året

En moderne softshelljakke som kombinderer fantastisk passform og slitesterk komfort med avansert funksjonalitet. Vind- og vannavvisende. Det ultimate valget som passer hele året.

1200 AllroundWork, Softshelljakke

Les mer ↓

Høst/Vinter - 17

Gå ikke glipp av vårt nye magasin for Høst / Vinter 2017 hvor vi presenterer et helt nytt sortiment høykvalitets synlighetsklær. Du finner magasinet hos våre forhandlere eller les den som pdf her.

Les magasinet

Spør oss