Partner login

VÅR/SOMMER 2018

Snickers Workwear - Norge

Vår/Sommer 2018 kolleksjonen er her! Se våre toppvalg for sesongen.

OVERDELER TIL HVERDAGSBRUK!

Få et nytt uttrykk hver dag med våre Logo-overdeler, en kolleksjon som består av hettegensere, gensere og t-skjorter. Klassisk design med 3D-printet Snickers Workwear logo for et moderne utseende.

Overdeler

NY GULVLEGGERBUKSE

...som vi tror vil bli en favoritt blant flere yrkesgrupper! Opplev mykere slitestyrke, lang levetid og optimal bevegelsesfrihet. Vi presenterer stolt vår nye gulvleggerbukse med kneputelommer i ekstremt slitesterkt materiale.

6923 FlexiWork+, Gulvleggerbukse med hylsterlommer

FORBEDRET VERKTØYVEST

En slitesterk verktøyvest med lett tilgang til ditt viktigste verktøy. Ergonomisk komfort med brede skulderstropper og elastisk materiale i ryggen. Forsterket med Cordura® på alle de riktige stedene.

4250 AllroundWork, Verktøyvest
 • SYNLIGHETSKLÆR SOMMER NYHETER

  For å forbedre sikkerheten også på sommertid inkluderer vår nye serie synlighetsklær nå også jakker, t-skjorter, bukser og shorts for arbeid i varmen. Hold deg avkjølt og synlig gjennom våren og sommeren.

  Synlighetsklær
 • High-Vis Pikètrøye

  Denne pikètrøyen i synlighet er et godt valg på varme sommerdager for avkjølende komfort. Produsert i mykt og komfortabel Polyester piquè som gir effektiv ventilasjon og en luftig følelse. Refleksbåndene er varmeforseglet for økt komfort.

  2730 AllroundWork, High-Vis Pikètrøye Kl. 2
 • High-Vis Shorts med hylsterlommer

  Et godt valg på varme dager med gode funksjoner, ventilerende komfort og synlighet. Body-mapped design og elastiske materialer med Cordura® forsterkninger for både fleksibilitet og slitestryke.

  6933 FlexiWork+, High-Vis Shorts med hylsterlommer, Kl. 1
 • High-Vis Verktøyvest

  Denne suverene verktøyvesten gir deg synlighet, god komfort og funksjonalitet med slitesterke Cordura® forsterkninger. Enkel tilgang til alle dine verktøy i lett tilgjengelige lommer. Varmeforseglet refleksbånd sørger for at du blir sett.

  4230 AllroundWork High-Vis Verktøyvest, Kl. 1
 • High-Vis Piratbukser med hylsterlommer

  Når du trenger være synlig på en varm dag er denne avanserte piratbuksen et godt valg. De gir avkjølende komfort med full funksjonalitet og beskyttelse med praktiske lommer og KneeGuard Pro kneputelommer.

  6134 LiteWork+, High-Vis Piratbukse med hylsterlommer, Kl. 2
 • High-Vis Vanntett skalljakke

  Er det dårlig vær og lysforhold trenger du synlighetsklær. Denne vanntette skalljakken har et moderne design med god passform. Smarte funksjoner og slitesterkt materiale samt god plass til firmaprofilering.

  1330 AllroundWork, High-Vis Vanntett skalljakke, Kl. 3
 • High-Vis Fleecejakke

  Hold deg synlig og varm i denne AllroundWork Fleecejakken. Brystlommen er utstyrt med en ID-kortholder som du kan gjemme unna, og du har gode muligheter for firmaprofilering.

  8035 AllroundWork, High-Vis Fleecejakke, Kl, 2

RUFFWORK ARBEIDSBUKSE I NY FARGE

Tøft design for røft arbeid. Moderne, slitesterk arbeidsbukse med god passform og forsterket funksjonalitet. Cordura® 1000 forsterket kneputelommer, innebygd ventilasjon og ekstra stoff i skrittet for økt bevegelsesfrihet. Nå tilgjengelig i brun.

6202 RuffWork+, Arbeidsbukse med hylsterlommer

Les mer ↓

Høst/Vinter - 18

Gå ikke glipp av vårt magasin for Høst / Vinter 2018.

Les magasinet

Spør oss