Partner login

Tid for å holde hodet kaldt

Snickers Workwear - Norge

Denne våren/sommeren lanserer vi nye shorts- og buksemodeller i vårt stretch sortiment. Vår synlighetskolleksjon er utvidet med arbeidsbukser, arbeidsbukser til damer og overdeler, som holder deg synlig og sikker på jobb. Vi kan også stolt introdusere arbeidstøy i BCI (Better Cotton Initiative) bomull og gjenbrukspolyester. Det er tid for å holde hodet kaldt på jobb!

Flexiwork shorts med og uten hylsterlommer

Overlegen fleksibilitet og komfort i varmen. Lette shorts i High-Tech body-mapped design. Utstyrt med ventilert stretch materiale med Cordura® forsterkninger for optimal bevegelsesfrihet.

6914 FlexiWork+, Shorts

Bukser i stretch uten hylsterlommer

Slim fit arbeidsbukser i stretch. 4-veis stretch strategisk plassert på baksiden og i skrittet for ekstra fleksibilitet og komfort.

6341 AllroundWork, Stretch arbeidsbukse

Stretch shorts både med og uten hylsterlommer

Slim fit arbeidsshorts i stretch. 4-veis stretch strategisk plassert på baksiden og i skrittet for ekstra fleksibilitet og komfort. Tilgjengelig både med og uten hylsterlommer.

AllroundWork, Stretch Shorts
  • 37.5® Teknologi fleecejakke

    Fleecejakke med 37,5®-teknologi for avkjølende komfort gjennom hele arbeidsdagen. Refleksdetaljer og børstet innside for ekstra komfort. Passer perfekt som yttertøy på dager det er mildt ute.

    8004 AllroundWork, 37.5® fleecejakke
  • 37.5® Teknologi fleecejakke

    Fleecejakke for dame med 37.5®-teknlogi med avkjølende effekt gjennom hele arbeidsdagen. Refleksdetaljer og børstet innside for ekstra komfort. Kan gjerne brukes som ytterjakke på milde dager.

    8017 AllroundWork, 37.5® Fleecejakke for dame

Miljøvennlig valg - arbeidsbukser og jakker

Vi kan stolt presentere arbeidsbukser og jakke produksert i BCI (Better Cotton Initiative) bomull og gjenbrukspolyester. Ved å bruke gjenbruksmaterialer i vårt arbeidstøy, reduserer vi utslippet av CO2 uten at det går ut over produktenes slitestyrke.

6270 + 1570 AllroundWork, Vision arbeidsbukser og jakke

Ergonomisk buksesele

Ergonomisk buksesele med elastiske stropper som fordeler vekten jevnt. De tett plasserte klipsene holder buksene på plass og sikrer god arbeidskomfort hele dagen.

9064 Logo Bukseseler

Les mer ↓

Snickers Workwear katalog

Se vår nye katalog og utforsk våre sortiment arbeidstøy og våre nyheter.

Se katalog

Spør oss