XTR – Den ultimate arbeidsjakken.

For ekstrem ytelse på jobben kan du bruke vår nye vanntette vinterjakke XTR A.P.S.. Det avanserte designet med tre jakker i én gir deg en vanntett shell-jakke, en avtagbar fleece-jakke og, når de kombineres, en varm vinterjakke. Denne vanntette jakken er svært fleksibel og funksjonell.

1122 Håndverksvinterjakke

Mer enn fleece.

Snickers Workwear viser vei innen varmt og deilig arbeidstøy. Vårt sortiment av fleeceplagg byr på avansert design, ergonomisk passform og overraskende funksjoner, som de patenterte MultiPockets™-lommene.

Beskyttelse hele året.

Med Snickers Workwear får du en pålitelig beskyttelse med avanserte materialer, uansett årstid. Vi har riktig jakke både for vinter og sommer, som dekker dine behov på jobben.

Innebygget funksjonalitet.

Imagecaption=Refleksdetaljer, Snickers Workwear jakker.Våre arbeidsjakker byr på en lang rekke løsninger som gjør arbeidsdagen enklere. Slitesterke materialer, smussavvisende stoff, Cordura®-forsterkninger, lett tilgjengelige lommer og smarte mobillommer med handsfree-åpninger, er bare noen eksempler.

Bevegelsesfrihet.

Vårt sortiment av arbeidsjakker har nyskapende ergonomi med formsydde ermer for god bevegelsesfrihet og optimal arbeidskomfort. Få det enda bedre ved å kombinere våre avanserte fleecejakker med våre innovative kroppsvarmere.

Spør oss