Partner login

KOMFORT TETT PÅ HUDEN

Snickers Workwear - Norge

Alle Snickers Workwear førstelagsplass har høykvalitets materialer som transporterer svette og fuktighet bort fra kroppen - som holder deg varm og tøff.

Å velge riktig undertøy handler om å vurdere forhold som sesong, vær, jobbintensitet - og også personlig smak. Uansett hvilken modell du velger fra vårt sortiment - kan du stole på at du får et førstelag med avansert funksjonalitet - og fantastisk passform takket være overlegen design og komfortabelt materiale.

"Vår XTR kolleksjon, som er designet for lav-til-medium intensitet har blitt svært populær blant profesjonelle brukere," sier Snickers Workwear sortimentssjef Fritjof Henmark.

" De siste årene har vi arbeidet hardt for å komplementere XTR ved å utvikle to nye innovative kolleksjoner som holder kroppen varm under kalde forhold. Jeg er svært glad for å se at vi har lykkes."

37.5™ Teknologi.

Snickers Workwear underwear first layer

High-tech aktiv partikkelteknologi med naturlige kokoskull partikler og anti-lukt behandling. Tar opp og frigjør fuktighet for en overlegen mikroklima nærmest huden.

Ekstremt hurtigtørkende materiale - tørker fem ganger så raskt som tilsvarende materialer - for overlegen og tøff arbeidskomfort.

Merino Ull.

Snickers Workwear underwear first layer

Ekstremt myk og lett materiale for naturlig varme og komfort i virkelig kalde arbeidsforhold eller under lav-intensitet arbeid.

Høy fuktighets absorbasjon og luktmotstand - som gjør at du kan bruke plaggene flere dager på rad uten å vaske de. Holder formen naturlig selv etter en lang dags økt.

XTR Body-engineered Undertøy.

Snickers Workwear underwear first layer

Det ultimate førstelaget, med avansert body-mapped design for overlegen kombinasjon av ventilasjon, insulasjon og beskyttelse.

Det innovative materiale er en blanding av komfortabelt Polyester i stretch og bamboo kull - noe som gir deg et plagg som puster, tørker hurtig og med anti-lukt behandling.

Spør oss