Partner login

Undertøy - Varmen kommer fra innsiden

Snickers Workwear - Norge

Det å kle seg mot kulden er som å bygge et hus. Du må begynne med et godt grunnlag. Vårt undertøy er designet for å være det ultimate første laget, tilby den riktige varmen og komforten med pustende materialer for ventilering og fukttransportering.

Vårt sømløse design med 37.5® ventilerende fibre samt polyester og merinoull som passer ulike arbeidsoppgaver og temperaturer.

Vårt avanserte undertøy kommer i tre ulike familier slik at du finner noe som passer klimaet der du er samt arbeidsintensiteten du har.

LiteWork - for de ekstra aktive

LiteWork undertøy med 37.5® teknologi som tilbyr overlegen ventilasjon og fukttransportering for deg som har en aktiv arbeidsdag.

LiteWork Undertøy

FlexiWork - en oppdatert klassiker

Den populære og klassiske XTR-serien lever videre med oppdatert design og forbedret funksjonalitet. Avansert mønster gir ulik varme og ventilasjon i ulike kroppssoner.

FlexiWork Undertøy

FlexiWork Ull - Da ekstra varme er nødvendig

Kombinasjonen ull som varmer og poyamid for slitestyrke gjør dette til det ultimate undertøyet som varmer, ventilerer og samtidig er robust. Ekstra teddy-fôr på utvalgte områder hvor det er behov for ekstra varme.

FlexiWork Ull undertøy

Les mer ↓

Tre trinn for å holde deg varm i kulden

Det er slett ikke så vanskelig å kle seg varmt når det er kaldt. Men å kle seg riktig når du jobber under kalde forhold krever mer omtanke. Hardt og intensivt arbeid medfører ofte svette.

Kle deg i lag for optimal komfort

Spør oss