Partner login

Snickers Workwear lanserer ny kolleksjon synlighetsklær

Snickers Workwear - Norge

Å være godt synlig i utsatte arbeidssituasjoner kan utgjøre en stor forskjell. Økt bevissthet og fokus på risikoen involvert har resultert i høyere krav til synlighetsklær.

synlig og komfortabel 

Utgangspunktet for lanseringen er Snickers Workwear sine populære familier, hver dedikert til ulike arbeidssituasjoner, gir god slitestyrke og bevegelsesfrihet.

- Vi har tatt våre mest populære design fra AllroundWork og FlexiWork familiene og konvertert disse til synlighetsklær, samtidig som vi har lagt til etterspurte funksjoner, sier Henry Lundberg,Sales Development Manager i Snickers Workwear.

 Vi vet at erfarne og dedikerte brukere av våre arbeidsbukser vil sette pris på knebeskyttelsen, forhåndsbøyde ben og den gode passformen de kjenner fra tidligere- samtidig som de holder seg sikre og synlige på arbeid, fortsetter Henry Lundberg.

Tøff europeisk lovgivning og en trend med økt fokus på arbeidsmiljø betyr at arbeidsgivere må følge med når det gjelder å gi sine ansatte synlighetsplagg som lever opp til moderne standard.

- Vi ser økt behov og bevissthet hos våre kunder for synlighetsklær som kan leve høy standard innenfor komfort og funksjonalitet som de forventer fra vårt arbeidstøy, forklarer Henry Lundberg.

Publisert 07 september 2017.

Spør oss