Partner login

Snickers Workwear introduserer helantrekk i stretch

Snickers Workwear - Norge

FlexiWork sett med jakke og bukser i softshell stretch materiale er det absolutt lureste valget til utendørs arbeid som krever maksimal mobilitet.

Unik kombinasjon for bedre ytelse

Stretch-settet har en unik komposisjon - kombinerer fire materialer for best mulig ytelse. Schoeller® Softshell 4-veis stretch gjør plagget vindtett samtidig som det sikrer komfort.
For ekstra slitestyrke brukes Armortex® Kevlar forsterket stretch materiale på armer og knær. 3-lags Cordura® nederst på buksebeinet gir ekstra beskyttelse mot vann.

“Ved å kombinere ulike materialer, sikrer vi at egenskapene til hvert enkelt stoff er maksimert. Stretch-settet følger kroppens proporsjoner perfekt som optimaliserer evnen til å bevege seg fritt, sier Tobias Rantzén, Assortment Manager hos Snickers Workwear.

Strekker Deg til nye høyder

Stretch i arbeidstøyet gir maksimal bevegelsesfrihet. Det er også plassert på utvalgte områder på plagget for økt ventilasjon og komfort. Stretch er plassert på strategiske områder på plagget. Dette kan være på armen eller på/over knærne for å optimalisere bevegelsesfriheten din. Stretchmateriale åpner også muligheten for slimmere passform på arbeidsklærne.

“Ved å bruke stretch materialer kan vi skeddersy plaggene for en mer slankere passform, som ikke kun resulterer i et bedre utseende, men også reduserer risikoen for at plagg hekter seg fast. Dette gjør at industrien kan strekke seg til nye høyder og levere komfortable arbeidsklær. Stretch har kommet for å bli" sier Tobias Rantzén, Assortment Manager for Snickers Workwear.

Publisert 05 oktober 2018.

Spør oss