Partner login

Lansering av neste generasjons håndverksbukser

Snickers Workwear - Norge

I mer enn to år har Snickers Workwear arbeidet med å utvikle bedriftens største satsning noen gang; en helt ny generasjon arbeidsbukser for profesjonelle håndverkere. Bak lanseringen ligger et grundig forarbeid med intervjuer, workshops og tøffe tester.

Resultatet er et helt nytt konsept med ulike buksefamilier som vil sette en helt ny standard på markedet. Først ute er RuffWork og FlexiWork håndverksbukser som vil bli lansert høsten 2015.

Det har gått nesten ti år siden Snickers Workwear revolusjonerte industrien med lanseringen av 3-serie håndverksbuksene som i dag er en klassiker. Nå feirer selskapet 40 år og fokuset ligger på å igjen demonstrere en ledende posisjon ved å lansere neste generasjons håndverksbukser og med disse en rekke innovative spesifikasjoner. Takket være omfattende forarbeid, dybdeintervjuer og workshops, etterfulgt av avansert design og tøff produkttesting, er vi overbevist om at de nye buksene har de egenskapene en håndverker virkelig ønsker og trenger.

- "Vi er utrolig stolte over alt vi har utviklet med de nye buksene. Først og fremst er de ekstremt gode og kommer til å ta arbeidskomfort til et nytt nivå. De har en moderne grunndesign som gir en god passform med fantastisk bevegelsesfrihet. De forhåndbøyde bena gjør at buksen følger med når håndverkeren beveger seg og bytter posisjon fra knesittende til stående.", sier Fritjof Henmark, Assortment Manager hos Snickers Workwear.

- "Rent praktisk innebærer det blant annet at men slipper „dra i buksene“ for raskt å sette seg ned på knærne. Buksene bare følger med og tilpasser seg naturlig etter bevegelsen”, sier Fritjof Henmark.

Med de nye buksene kommer også en rekke nye løsninger for økt komfort og funksjon. Det er alt fra nye materialkombinasjoner, stretchmateriale, smart ventilasjon og KneeGuard Pro som er Snickers Workwear sin nye generasjon avansert knebeskyttelse. 

Noe som kom frem da vi intervjuet håndverkere var at de syntes det var vanskelig å finne riktig bukse etter behovet i det store utvalget. Dessuten viste det seg at mange håndverkere ikke hadde behov for alle avanserte funksjoner som til nå har vært en selvfølge på alle arbeidsbukser fra Snickers Workwear.

På grunnlag av dette har de nye buksene ytterligere en viktig egenskap, nemlig at det er veldig tydelig og lett å forstå hva hver buksefamilie står for og hvilke type jobb den passer til.

Først ute er lanseringen av buksefamiliene RuffWork og Flexiwork. RuffWork er en solid bukse utviklet for tøffe jobber i krevende miljøer. Den kommer til og med i Denim utgave for de som liker jeans-looken. FlexiWork er en ekstremt behagelig høyteknologisk bukse i stretchmateriale for maximal bevegelsesfrihet. 

− "Lanseringen av RuffWork og FlexiWork er bare begynnelsen på vår største satsning noengang. Til våren lanserer vi flere produktfamilier for å kunne tilby et heldekkende sortiment av den nye generasjons arbeidsbukser”, sier Fritjof Henmark.

For ytterligere informasjon - vennligst kontakt:
Hanne Hammerstad Karlsen, salg- og markedsassistent,
tlf: 23 06 88 82,

Publisert 01 september 2015.

Spør oss