Partner login

Oppdrag: Service i topp kvalitet

Snickers Workwear - Norge

Snickers Workwear lanserer en ny Service Line med de riktige funksjonene for profesjonelle innen service industrien. Den nye kolleksjonen karakteriseres av moderne design, enestående passform og komfort. Hvert plagg er også spesiellt designet med tanke på profilering.

NY SERVICE LINE MED ENESTÅENDE PASSFORM OG MODERNE DESIGN.

Snickers Workwear sin nye kolleksjon er utviklet for profesjonelle innen service industrien - fra transport, distribusjon og vedlikehold, til montering, lys industrien og ledelse.

Klærne er laget av et holdbart og smuss avvisende, men mykt og fleksibelt materiale for overlegen langvarig komfort. De holder på passformen, fleksibliteten og fargen over lang tid som gir optimal passform og god arbeidskomfort.

-Vi vet hva som skal til for at våre kunder skal få jobben gjort og hvor viktig det er å gjøre et godt inntrykk i service industrien. Med fokus på dette har vi utviklet den nye Service Line kolleksjonen som består av moderne snitt for perfekt passform og har de riktige funksjonene for å forenkle arbeidet, sier Jenny Falk, prosjektleder for Snickers Workwear

En av fordelene med Snickers Workwear sin Service Line er at materialene er lette å profilere, noe som er veldig viktig innen service industrien. Snicker Workwear tilbyr et komplett spekter innen profilering; personforpakning, logotrykk og spesiallagde broderier.

Med personforpakning får alle deres plagg i poser med navn på. Dette effektiviserer kundenes interne distribusjon og garanterer at alle mottar riktig plagg i riktig størrelse.  

-Vi mener at profilerte arbeidsklær, kombinert med en profesjonell utført jobb, dobler effekten av et selskap sitt inntrykk. Med vår nye Service Line kan våre kunder levere service i topp kvalitet som kundene deres vil huske, sier Jenny Falk.

Snickers Workwear sin nye Service Line består av:

Alle plaggene er tilgjengelige hos utvalgte forhandlere våren 2015 

Publisert 15 mars 2015.

Spør oss