Partner login

Født i feil familie? Velg den som passer deg.

Snickers Workwear - Norge

Familieplanlegging er ikke noe man skal ta lett på, så hos Snickers Workwear har vi gjort en grundig jobb når vi utvidet våre enkeltplagg til hele arbeidstøykonsepter.

Resultatet ble fire ulike familier; RuffWork, FlexiWork, LiteWork og AllroundWork. Hver familie er optimalisert for ulike arbeidsforhold og behov, slik at alle håndverkere får perfekt arbeidstøy uansett arbeidsforhold.

FlexiWork: Overlegen bevegelsesfrihet

FlexiWork tar din arbeidskomfort og fleksibilitet til helt nye nivåer. I den avanserte produktfamilien inngår høyteknologiske arbeidsbukser med stretch og kroppsnær design som er det optimale valget for proffe. Alltid på vei - et skritt foran.

AllroundWork: Klar for alt

Moderne arbeidstøy som kombinerer utmerket passform og slitesterk komfort med avansert funksjonalitet. Det ultimate valget for hverdagsarbeid.

LiteWork: Sval, tørr og ventilert

LiteWork er vår serie med lette og svale klær som hjelper deg holde en riktig kroppstemperatur selv på varme dager. Dette takket vært den revolusjonerende 37.5®teknologi  og avanserte, smarte funksjoner. 

RuffWork: Forsterket, røff og tøff

Røft arbeid setter høye krav til dine klær. Derfor er vår serie RuffWork forsterket med beste slitestyrke med ekstra holdbare materialer. Med en god passform og smarte funksjoner får du klær du kan stole på.

Publisert 16 september 2016.

Spør oss