Partner login

Det begynte med en sint elektriker

Snickers Workwear - Norge

I 1975 mistet en elektriker ved navn Matti Viio beherskelsen fordi arbeidsklærne simpelten ikke var gode nok. Han hadde flere ganger foreslått endringer på klærne han måtte jobbe i, men ingen lyttet til ham.

Matti ViioTil slutt gikk han lei og ble skikkelig forbanna: "En dag gikk jeg hjem fra jobben og designet mine egne arbeidsklær! Det var min protest mot den etablerte arbeidstøybransjen. Jeg ville vise at arbeiderne hadde stolthet og kunnskaper, og at vi har det samme behovet for respekt som alle andre grupper i samfunnet."

Og slik ble Snickers Workwear til. Lite visste han at han faktisk startet en revolusjon innen arbeidstøy, ved å designe plagg som tilfredsstiller de unike behovene til håndverkere som ønsker høy grad av sikkerhet, beskyttelse og funksjonalitet.

Snickers Workwear har vist vei med banebrytende arbeidstøy siden den gang, drevet av den samme kampånden som da selskapet startet.

I dag er Snickers Workwear et velkjent, europeisk varemerke som eies av Hultafors Group. Det gir oss kraften og ressursene til å fortsette med nyskaping i arbeidstøybransjen. Og målet er å gjøre arbeidsdagen enda enklere, sikrere og mer produktiv for hardtarbeidende håndverkere over hele Europa.

Spør oss