Besøk oss på Bygg Reis Deg 2023

Bygg Reis Deg er messen med de beste løsningene innen bygg, bolig og anlegg og arrangeres annen hvert år på Nova Spektrum i Lillestrøm. Messen samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40 000 bygginteressert publikum.

Enten du er privatperson eller fagfolk ønsker vi deg velkommen til Bygg Reis Deg, byggenæringens viktigste møteplass siden 1954.

Besøk oss i hall E, stand E02-12

6590 AllroundWork, Arbeidsbukse med stretch, Capsulized™-kneputer og hylsterlommer

Vi introduserer verdens første innebygde, sertifiserte knebeskyttere.

Vår splitter nye 6590 AllroundWork, Arbeidsbukse med stretch, Capsulized™-kneputer og hylsterlommer er resultatet av en intensiv forsknings- og utviklingsprosess som har strukket seg over de siste tre årene. Resultatene er en innovativ kombinasjon av banebrytende teknologi kombinert med vår veletablerte kunnskap om arbeidsklær. 6590-buksene vil bli det opplagte valget for håndverkere som hele tiden er i bevegelse, og som ønsker fleksibiliteten og holdbarheten til påsveiset, sertifisert knebeskyttelse.

Les mer

6948 FlexiWork, Stretchbukse med softshell

Servicemodellen til 6940 er her!

Moderne arbeidsbukser produsert i Schoeller® softshell fireveis stretchmateriale for utmerket fleksibilitet og funksjonalitet. Et perfekt valg for service-, transport-, detaljhandels- og lagerpersonale, inkludert avdelingsledere innen bygg og anlegg.

Les mer

Nye produkter

Utforsk mer