Du kjenner det i knærne

Verdens første innebygde, sertifiserte kneputer

Snickers Workwear har utviklet – og videreutviklet – arbeidsklær siden 1975. Nå gjør vi det igjen med lanseringen av verdens første innebygde, sertifiserte kneputer, helt integrert i en premium stretchbukse. De lavprofilerte, lette og fleksible kneputene gir denne buksen en bevegelsesfrihet og komfort man ellers bare forbinder med bukser uten kneputer.

Lavprofilert, behagelig støtbeskyttelse

Vår helt nye stretchbukse 6590 AllroundWork med Capsulized™ kneputer og hylsterlommer er et resultat av en intensiv forsknings- og utviklingsprosess de tre siste årene. Det innebærer en innovativ kombinasjon av banebrytende teknologi brukt i sportsklær og vår omfattende kunnskap om arbeidsklær. Buksen 6590 er et naturlig valg for håndverkere som stadig er på farten og ønsker den fleksibiliteten og slitestyrken de helintegrerte, sertifiserte kneputene tilbyr.

6590 AllroundWork, Stretchbukse med Capsulized™ kneputer og hylsterlommer

Verdens første arbeidsbukse med EN 14404-sertifiserte kneputer som er permanent festet til buksene. Denne slitesterke og behagelige buksen med smal passform er laget for daglig bruk.

En bevegelsesfrihet som gjør at kneputene nesten ikke merkes.

Bukse med smal passform til daglig bruk

Denne slitesterke buksen har økt fleksibilitet takket være materialet i toveisstretch og paneler med fireveisstretch på strategiske steder. CORDURA®-forsterkede hylster-, tommestokk- og cargolommer gir i tillegg holdbar og praktisk funksjonalitet i hverdagen. Våre nye lette og slitesterke Capsulized™-kneputer gir en ergonomisk og integrert beskyttelse hele arbeidsdagen.

Sertifisert i henhold til EN 14404

Våre Capsulized™-kneputer er sertifisert for knebeskyttelse nivå 1. Siden kneputene er helintegrert i buksen, er rett størrelse og lengde på buksen avgjørende for at kneputene skal sitte korrekt. Sjekk vår størrelsesguide for å kontrollere at buksen passer både til deg og jobben du skal gjøre.

Slik lages Capsulized™

Våre nye Capsulized™-kneputer sveises sammen under trykk ved 196 °C. Utsiden består av et lag med slitesterk CORDURA®-stretch. Deretter kommer et fleksibelt selvklebende lag som limer CORDURA®-materialet til det første ytelseslaget, som består av blått høydensitetsskum. Det blå skummet har høy støtdemping med en densitet på 110 kg. Etter dette kommer et lilla lag av resirkulert høydensitetsgummi som gir en imponerende penetrasjonsbeskyttelse med en densitet på 238 kg. Over legges et lag grått skum med en densitet på 80 kg for ekstra komfort. Det siste laget består av polyester som forsegler de andre lagene og fester dem til buksen slik at overflaten føles behagelig for brukeren.

Oppbygningen av Capsulized™

De seks unike lagene i Capsulized™ virker sammen for å fordele energien som genereres når du jobber på knærne. Det ytterste ytelseslaget beskytter knærne mot harde underlag, mens det innerste laget sørger for komforten.

Capsulized™. Vi kaller det Inventing Workwear.

Snickers Workwear lager det utstyret ingen håndverkere klarer seg uten – slitesterke og funksjonelle arbeidsklær. Det gjør vi med smarte og praktiske løsninger som gjør det lettere for dem som bruker klærne våre å få jobben gjort. Og vi gjør det med fokus på sikkerhet, komfort, sliterstyrke og bærekraft. Vi kaller det «Inventing Workwear». Og det er nettopp det vår nye stretchbukse 6590 AllroundWork med Capsulized™ kneputer og hylsterlommer står for.

Les mer