Pass på knærne med godkjente knebeskyttere av verdensklasse

Guide iconGuide

Hardtarbeidende håndverkere av begge kjønn legger større press på knærne sine enn mange toppidrettsutøvere. Risikoen for kneskader er derfor langt større blant håndverkere enn andre yrkesgrupper. Ved å skifte kneputer ofte kan man unngå skader og kronisk smerte.

KneeGuard™

Effektive kneputer som holder seg ordentlig på plass er avgjørende for pålitelig knebeskyttelse. Det er nettopp det du får med de patenterte Snickers Workwear KneeGuard™ system.

De lar deg justere de spesialdesignede kneputene i forskjellig høyde, slik at du er sikret korrekt posisjonering med maksimal beskyttelse. KneeGuard Pro-systemet har også bevegelsesfolder over knærne som sikrer overlegen beskyttelse, komfort og slitestyrke.

Den unike kneputelommedesignen på alle våre bukser har spesialsømmer, slik at du kan justere våre spesialdesignede kneputer i ulike stillinger for å sikre overlegen knebeskyttelse.

Den unike designen gjør også kneputene ekstremt fleksible når du går, samtidig som de lukker seg rundt knærne dine når du kneler. I tillegg har de høye sider som hindrer at knærne dine glir av kneputene.

KneeGuard™ – Hvordan fungerer det?

Et par Snickers Workwear-bukser har mange smarte funksjonelle funksjoner. En av dem er det innebygde KneeGuard™ systemet, som sikrer at kneputen plasseres korrekt for maksimal beskyttelse og komfort.

  1. Ekstra innsnitt på knelommene som gir rom for utvidelse når det brukes kneputer, uten at det går ut over passformen.
  2. Bevegelsesfolder over knærne for ekstra komfort og fleksibilitet.
  3. Seks forsterkningssømmer holder puten på plass, to for høyde og fire for sentrering.
  4. Kneputen kan plasseres i to høyder og sikrer optimal ergonomisk gevinst for ulike kroppstyper.

Hvordan velge den perfekte kneputen

Kneler du innimellom, eller jobber du mye på knærne? Kanskje du kneler og reiser deg mange ganger om dagen? Velg den kneputen som passer best til din arbeidssituasjon.

Vore kneputer

Når er det på tide å skifte kneputer?

Det er på tide å skifte ut kneputene hvis de ikke får tilbake fasongen når du trykker på dem. Gjør det til en vane alltid å inspisere kneputene når buksene er på vask! Det er en god tommelfingerregel å aldri gjenbruke et par kneputer i et par nye bukser.

EN 14404 Knebeskytterstandard

Denne standarden omfatter størrelsen, kraftdistribusjon, penetrasjonsmotstand og brukertesting av kneputer.