Den mest komfortable arbeidsbuksen for gulvleggere som noensinne er lagd

Det var utfordringen for design- og utviklingsteamet hos Snickers Workwear da prosjektet startet for et år siden. Vi fikk anledning til å snakke med Tord Modig, én av en håndfull Snickers Workwear-testpersoner som deltok i prosjektet.

Intervju

Tord Modig

Det var på høy tid å få bedre knebeskyttelse

Tord Modig klatrer opp en bratt stige som lener seg mot et hus i Nacka utenfor Stockholm. Det er tydelig at han har gjort dette mange ganger før. Han er på vei til øverste etasje for å legge sponplater som gulvunderlag og deretter et massivt tregulv oppå. Haltingen han fikk etter en arbeidsulykke og et brudd i kneet er endelig bra igjen. «Jeg satt på kne som vanlig og la et gulv, da jeg strakte meg ut etter et verktøy. Jeg hadde lagt all kroppsvekten på ett kne, og så hørte jeg en knaselyd. Kneputen hadde forskjøvet seg, og kneskålen hadde sprukket mot en stein. Da skjønte jeg at det var på tide å skaffe seg bedre knebeskyttelse.

Prøver ut etterfølgeren til buksene

Tord hadde lest på Instagram om Conny Johansson, som, etter å ha jobbet i 30 år som gulvlegger, hadde funnet bukser lagd av Snickers Workwear som var designet spesielt til gulvleggere. De var lagd av et slitesterkt stretchstoff, med innebygd knebeskyttelse som formet seg etter brukeren. Tord tok kontakt. En produktutvikler hos Snickers kom over Instagram-samtalen deres og kontaktet Tord for å spørre om han var interessert i å prøve ut etterfølgeren til buksene.

«Jeg går nå inn i den femte måneden, og jeg tipper at de kommer til å holde i ytterligere 4 eller 5 måneder. Det er fortsatt knapt nok en skramme på dem.»

Så behagelig og lett

«Nå har jeg brukt de nye gulvleggerbuksene hver dag i 5 måneder. Jeg er imponert over at de kan være så komfortable og lette, samtidig som de er robuste nok til å tåle at jeg står på knærne 5 timer om dagen, 5 dager i uken. Jeg så på nettstedet til Snickers Workwear at man kan regne med å måtte skifte ut arbeidsbuksen hver sjette måned hvis du bruker dem konstant på jobben og utsetter dem for daglige prøvelser. Jeg går nå på den femte måneden, og jeg tipper at de kommer til å holde i ytterligere 4 eller 5 måneder. Det er fortsatt knapt nok en skramme på dem.»

Integrert belte med klipslås

Tord setter stor pris på funksjoner som gjør arbeidet enklere og mer behagelig. «Jeg liker spesielt det integrerte beltet med klipslås. Du kan til og med justere størrelsen når det er festet. Pluss knivlommen som sikrer at det viktigste verktøyet mitt er tilgjengelig uansett hva slags stilling jeg arbeider i.»

Tord Modig

Alder: 41

Bosted: Södertälje

Yrke: 90 % vedlikeholdsarbeid i utleieboliger, utskiftning av gulvbelegg og tepper.

Arbeidssted: Selvstendig næringsdrivende, Modig Golv & Fastighet

Hei der... Malin Enoksson

Hvilke er de 5 beste egenskapene ved plagget?

Malin Enoksson, en av produktutviklerne med ansvar for gulvleggerbuksene, peker på gulvleggerbuksens 5 beste egenskaper.

  1. De avanserte knebeskytterlommene i stretchmateriale og slitesterk Kevlar, som holder knebeskytterne nøyaktig på plass selv når den som har buksen på beveger seg rundt på knærne.

  2. Alle de smarte lommene! For eksempel de lett tilgjengelige hylsterlommene med teipede glidelåser, en forsterket lomme til skruer samt vår nye knivlomme.

  3. Med den tettsittende designen og de formsydde bena føles buksen komfortabel fra første stund. Takket være de formsydde bena kommer lommene på helt riktig plass når du beveger deg rundt.

  4. De robuste Cordura-forsterkningene rundt anklene og på lommene.

  5. Det integrerte, men avtakbare beltet med polyamidspenne som er enkel å justere. Den sørger for overlegen passform og komfort i midjen. Med denne buksen er det nærmest en fornøyelse å stå på kne!