Få yttertøyet ditt til å vare lenger

Gjenopprett de vannavvisende egenskapene til gammelt og slitt yttertøy med 9912 Wash-In Textile Waterproofing fra OrganoTex®.

I samarbeid med det svenske greentech-merket OrganoTex® har Snickers Workwear lansert en wash-in tekstilimpregnering for yttertøy. Dette nye produktet kan forlenge de vannavvisende egenskapene til egnede* plagg.

Snickers Workwear er kjent for å utvikle funksjonelle og slitesterke klær for håndverkere over hele verden. Produktenes lange levetid og slitetyrke er ikke bare viktig for kjernevirksomheten vår, men også for bærekraftsarbeidet vi gjør. Jo lenger arbeidsklærne varer, desto mindre belaster de miljøet.

Maria Schartau, CSR Coordinator i Snickers Workwear, sier: «Vi jobber kontinuerlig for å fremme utviklingen av bærekraftige metoder i bransjen. OrganoTex® er verdensledende innen PFAS-fri og biologisk nedbrytbar tekstilimpregnering, det er derfor helt naturlig for oss å samarbeide med dem om dette produktet».

9912 Wash-in Textile Waterproofing fra Snickers Workwear fås hos utvalgte forhandlere rundt om i Europa. Når du følger vaskeanvisningen nøye, er det nok med én vask for å gjenopprette de vannavvisende egenskapene og sikre lang levetid.

*Behandlingen skal ikke brukes på flammehemmende verneklær eller andre plagg som er sertifisert i henhold til PVU-forordningen (EU) 2016/425, kategori III.

Vaskeråd

Produkter i denne artikkelen